Wednesday, February 27, 2013

:: U Miss Me, Missed Call Me ::

Hahahahahhaa...ayat dh biasa dgr kan..ini semua poyyoooo!!..wakakakka..pagi2 selalunye kalau masuk kete mmg kite akan bwk kuau henpon dr handbag..sbb nnt malas nak geledah handbag bile henpon bunyik..mmg la jarang org kol pagi2..tp kalau biar je dlm handbag tuh mmg time tuh ade je org yg kol..kalau kuau kan xde plak org nak kol...hahahaha..

Pastu bile dh hadap jammed kat Jalan Semarak tuh, kite godek2 la henpon..sekali terlupe nak on 3G la plak kan..sbb kat umah kite off 3G on WiFi jer..alih2 ternmpk ade missed call..ishhh sape plak nie..xde dgr pun henpon bunyik..

Tgk jam missed call kul 5.02am..tgk no plak, no yg dlm KAK INTAN punye entry..apa jadah org nak kol kite pagi2 buta pakai no tah pape..pelik2 betul..kalau kol time biasa pun mmg xkan angkat la no yg xkenal, inikan pulak no yg pelik2 mcm tuh..mmg takat tgk je la kan..

Apakah motif??????..

11 comments:

  1. ada terbaca dalam fb jugak pasal missed call dr no mcm ni..macam2 orang zaman sekarang kan

    ReplyDelete
  2. Mcm2 cara dh skrg ni org nk tipu kite

    ReplyDelete
  3. jeng... jeng.. jeng... peminat misteri ni weh... kena panggil upin ipin siasat ni... ehehhe

    ReplyDelete
  4. eh ada eh .. akak x pernah terima ... opss lupe hp akak x canggih ekeke .. ;)

    ReplyDelete
  5. lor, sya pun dah terima jugak...hurmm...bahaya ni kan

    ReplyDelete
  6. a'ah..dlm blog kak intan smlm...waktu kol nye pun 5 pagi. mmg pelik lah.

    ReplyDelete
  7. Kena berhati-hati sebab sekarang banyak cara org nak menipu..

    ReplyDelete
  8. tak salah waktu sue ada baca kat FB yang nombor depan nombor tu, kalo kiter call dier balik,dlm masa 3saat dier boleh trace kiter punyer data dlm contact kiter...silap2 kalo ada no.akaun..naya tu

    ReplyDelete
  9. jgn di layan kalau dapat no gini..kat fb ada warning pasal ni..

    ReplyDelete
  10. pernah jugak dpt no pelik2 tapi bahasa yang digunakan gaya bahasa indonesia....

    ReplyDelete
  11. ignore jer..wani kalu no xkenal xpenah nak angkat pun

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...