Thursday, February 21, 2013

:: GGMU ::

Jangan nak GGMU sgt la kan...hahahaha...i'm not really a big fan of football..my mok mok ye..of course favorite team mok mok is Manchester United..glory glory Man United..hahahaha..durhhhhh, lame sungguh..asal bola je, minat MU, asal bole je minat MU..xker lame tuh..hehehe..

Adik bongsu kite ngan abah kite pun MU jugak..abg ipo kite je Liverpool...kalau duk berkumpul n kene plak mlm before tuh ade game, n kene plak MU vs Liverpool, kalau team salah sorang kalah mulalah kutuk2 each other..selalu abg ipo kite la yg kene...kuikuikui..

Dulu before kawen kalau ade game MU nie selalu jugak la gie tgk ngan mok mok kat luar..kadang kite dh boleh predict dh team MU kalah ke menang..n mostly, ape yg kite predict tuh betul siap ngan score lagi..lucky guess je tuh sebenarnye..ehhehe..

Kalau kite predict menang, mok mok lega la skit even though bkn 100%..tp kalau kite predict MU kalah, itu jam mmg kene marah la ngan mok mok la kan..wakakakaka....sekali betul kalah..bkn sekali tp byk kali la gitu..tah pape tah xleh terima kenyataan..

Kite bebel2 nie bkn sbb nak bgtau favorite team bola mok mok n bkn nak bgtau kite kite slalu predict betul tppppppppppp, haaaaaaaaa, meh sini meh kite sama2 baca ayat UAI nie..so to MU's fan or xkisah la mana2 team, renungkan lah..dan selamat beramal..hahahahaha..


Okayh, mlm kang kene investigate mok mok pasal ape yg UAI nie ckp...kuikuikui..

12 comments:

  1. mujur xminat bola ni..hehehe...


    mari menghafal nama² nabi.. :)

    ReplyDelete
  2. x minat gak bola2 ni tp takat ni 25 nabi tu ble la ingat lagi. hehehhe

    ReplyDelete
  3. Haha.. mokmok bace ni die kene wat revision dulu sblm disoal mlm karang heheheh

    ReplyDelete
  4. Nasib baik den ingat 25 para Nabi...Pemain bola sumpah tak ingat hihihi

    ReplyDelete
  5. ahaha suke ayat UAI ! ..
    hameekkk ;))

    ReplyDelete
  6. kalo dia baca blog ni..konpem dia hafal siang2..malam kang dengan jayanya menjawab..hahaha

    ReplyDelete
  7. jomlah hafal sambil menyanyi lagu² nabi.. sebab amir dah mula menyanyi lagu nabi².. ibu pulak.. ingat² lupa... versinya...

    ReplyDelete
  8. siapa pemain MU pun akak tak tahu. hehehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...