Thursday, February 7, 2013

:: Juruwang disamun lepas diperkosa empat lelaki ::

Bodoh, binatang semua ayat n perkataan yg teruk2 patut kite lemparkan kat semua penyangak2 nie...dh xde keje lain ke korang nie..n plus dieorg nie xde mak xde adik pmpn or kakak ke?..or xde sedara2 pmpn ker?..xde bini xde gurlfriend ker?..kalau kene kat mak korang ape korang rase..kalau kene kat adik pmpn korang ape korang rase?..kakak korang ke or semua la org2 pmpn dlm hidup korang..

Kalau one day, semua pmpn2 dlm idup korang kene bende sama, korang jgn marah okayh..ingat, ape je yg korang buat kat dunia nie, ALLAH bayar cash jer..mmg itu yg aku doakan utk org2 mcm korang nie..bodoh!!!..

Nana keding ade wassup kiteorg kate kat kat area gombak skang dh ade org mcm nie..naik van putih..member adik nana yg bongsu hampir2 kene..dekat area2 sekolah..katenye baru kuar dr surau, sekali dh kene tarik masuk dlm van tp syukur2 alhamdulillah sgt3 die terlepas n sempat lari masuk dlm surau balik pastu bgtau ustazah/cikgu yg ade kat situ..

Adik nana keding, angah tuh pun penah nmpk..baru masuk gate alih2 nmpk van putih benti siap pandang2 lagi..nasib baik la xde ape2 yg jadi..ya ALLAH, KAU lindungi lah kami sekeluarga dan rakan2 dr manusia2 binatang nie ya ALLAH..

GULSSSS!!..please please please!!!!!!..kalau kuar dr kete tgk dulu sekeliling okayh..kalau nmpk ade kete yg lain mcm, asyik follow jer, jgn benti, jalan2 la dulu area2 umah tuh smp kete/van tuh ilang..biar smp abis minyak pun xpe...

Berita dr SINI..

Gombak: Seorang juruwang menghadapi detik hitam hidupnya apabila dia bukan saja disamun, malah dirogol empat lelaki dalam kejadian berhampiran rumahnya di Desa Jaya, di sini, kelmarin.
Dalam kejadian jam 10 malam itu, wanita berusia 26 tahun terbabit baru pulang dari tempat kerjanya dan sebaik keluar dari kenderaan miliknya Perodua Viva, sebuah van putih berhenti di sebelah kanan kenderaannya sebelum empat lelaki bersenjatakan kayu serta besi memecahkan cermin kereta mangsa.

Menurut sumber, empat lelaki terbabit merampas beg tangan, gelang tangan dan rantai milik mangsa sebelum menariknya masuk ke dalam van berkenaan.
“Mata mangsa diikat menggunakan kain hitam sebelum mangsa dibawa ke sebuah rumah yang tidak diketahui lokasinya.

“Lebih menyedihkan, mangsa dirogol bergilir-gilir oleh empat lelaki berusia lewat 20-an terbabit sebelum diheret semula ke dalam kenderaan mereka untuk dibawa ke mesin pengeluar wang automatik (ATM) dan memaksa mangsa mengeluarkan wang RM1,600,” katanya.

Menurutnya, mangsa kemudian dibawa ke satu kawasan kondominium di Subang Jaya sebelum ditinggalkan di tepi jalan dan dengan dibantu pengawal keselamatan kondominium berkenaan, mangsa dibawa membuat laporan di balai polis berdekatan.
Sementara itu, Ketua Polis Daerah Gombak Asisten Komisioner Abd Rahim Abdullah ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan kejadian dan berkata, siasatan lanjut dijalankan.

15 comments:

  1. perangai mcm iblis..kecik² xnk mampus, dh besar rosakkan org lak.. elok potong je anu diaorg tu.. haihhh, mrh ni

    ReplyDelete
  2. ya allah takutnya, kat gombak pulak tu!

    ReplyDelete
  3. macam macam kejadian sekarang...menakutkan...rasa tak selamat kan...

    ReplyDelete
  4. aduhh sedih kan
    kesian gadis tuu
    skrg nie semua kena hati2 ..
    kalau boleh kena ada self protection .. mcam simpan gunting atau penyembur tuu ..
    aduhhh
    dah x selamat dah malaysia !

    ReplyDelete
  5. ngeri, ngilu membaca.. huhuhuhuhu.... apalah manusia mcm ni ...

    ReplyDelete
  6. sedih gila msa dgr kt radio pgi td..terbyg2 kejadian tu..msti trauma..gila betul

    ReplyDelete
  7. Risaunyer kite bl dgr citer camni, kesian mangsa kan, kita kn hati2 stp masa, xkira d mn pun...

    ReplyDelete
  8. Ya Allah
    moga kita semua dilindungi oleh Allah...
    Tk selamat dh skrg ni...
    Dok umh x selamat, kluar umah pun sama...

    ReplyDelete
  9. tu sume binatang! xde perasaan langsung!

    ReplyDelete
  10. isk iskkk malam tadi bru hubby cite pasal nie

    perogol = binatang = lebih teruk drpd binatang!

    ReplyDelete
  11. Klau nak samun, samunla tapi jangan sampai nak puaskan nafsu dengan merogol.. geram tul perangai manusia sekarang ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...