Wednesday, February 27, 2013

:: Pattern Budak2 Kasik Warning ::

Mmg pattern bdk2 skang mcm nie nyeah...hehehehe..siap kene masukkan IC okayh...wakakakaka...bengong2 je tau..

Semalam la gie umah kak long kite, sekali bdk2 nie duk sibuk tgh dvd dlm bilik..saje je la nyibuk2 masuk dlm bilik tuh tetibe terpandang kat pintu setepek note besau dh tampal kat situ...sekali abg ipo kite kate dh berthn dh kertas tuh kat pintu..erkkkk, okayh baru perasan..hahaha..

Mmg la baru perasan sbb kite jarang gie umah kak long..dh tuh kalau kak long selalu gie umah mak kite, mmg jarang la gie umah die...sedangkan die sendri pun jarang duk kat umah..camno tuh..hahahaha..

20 comments:

  1. hehehe, comel dan kretip tau...
    dia pun maukan privacy apa

    ReplyDelete
  2. wah..kemain lagi dia punya warning..

    ReplyDelete
  3. siap ada sign tu tak mo kalah..kakkakakak

    ReplyDelete
  4. giler canggih budak² zaman skrg :)

    ReplyDelete
  5. hahahaha lawakkk adik aku ada dulu tapi siap print cantik2 letak dpn pintu bilik

    ReplyDelete
  6. hahahha.... lawak... dulu pun pnh buat jgk.... kihkihkih....

    ReplyDelete
  7. ha ha ha..mcm2 dia tulis kat situ..lawak la adik nie...

    ReplyDelete
  8. pandai budak2nikan.. siap tanda tanganler pulak...

    ReplyDelete
  9. nak masuk opis kite pn x de syarat gitu skli.. hahahah.. kretip bdk nih

    ReplyDelete
  10. budak2 skrg nk privacy, xmo diganggu gugat brg2 mereka...hehe...papepun comel jek..

    ReplyDelete
  11. hamboi..ada acsess tu. bijak..bijak..

    ReplyDelete
  12. uikss....kena check tgh buat apa dalam tu...menyepah bilik ke tengok DVD ke :-)

    ReplyDelete
  13. kalau tekan nombor ic tu..agak-agak terbuka ke pintu...hehehe

    ReplyDelete
  14. kecik2 dah pandai warning.
    bagus tu..
    salah satu cara luah perasaan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...