Thursday, February 14, 2013

:: Fizz Fairuz Bertunang Ke Nikah? ::

Aiii kan joyah..pagi2 harus la breakfast beautifulnara dulu..wakakakaka...tetibe bile bukak je nmpk gambo Fizz Fairuz mcm tgh sarung cincin..tp pelik kat situ..kalau nikah apasal baju Fizz xsemenggah langsung...siap ngan jeans koyak2, pakai cap, ngan jacket Christian Audigier die lagi..gile xsenonoh..

Sekali bile baceee, ooooo tunang ker....but stillllll, pakai la pakaian ikut majlis...ape laaaaa Fizz..pastu kan, pelik lagi kat situ, kenapa Fizz plak yg sarung cincin..bkn time tunang mak ke yg kene sarungkan?..makcik ke kakak ker?..tp kenapa Fizz plak yg sarungkan cincin..kut ye pun kalau nak bergambo, agak2 laaaa..duk sebelah2 simpuh2 senyum2 malu je sudah..mcm aiii dulu2 time bertunang..hahaha..

Kan dh wat ramai yg marah..plus, ramai yg marah pasal Fizz ngan Almy Nadia..itu kite malas nak amek port sbb itu masalah dieorg..sape betul sape salah segala..hurmmmmm, skang nie dunia dh terbalik agaknye..org melayu kite dh mcm xde adat dh..main langgar je segala bende..haishhhh..

Ape2 pun, layan je laaa..gossip dr BEAUTIFULNARA..

Boleh tahan cantiknya tunang Fizz Fairuz, Azlyn Massiela. Buat yang belum tahu, majlis pertunangan Fizz atau nama sebenarnya Fairuz Zainal telah berlangsung di Beserah, Kuantan pada 10 Februari lepas.

Photobucket

Photobucket
Difahamkan beberapa orang selebriti telah hadir ke majlis pertunangan ini, antaranya Usop Wilcha. Lagi lima keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Amy Qaseh.

41 comments:

  1. oh..ai semalam dah 'tea time' dengan gambar² nie hikhikhikk

    mmg terkejut sebab ingatkan dia hangat bercinta dgn almy nadia tu..

    tapi cantiklah tunang dia :)

    ReplyDelete
  2. eh dh bertunang ek?? haah kan nape lak dia yg sarung kan.. lari dr kebiasaan konon nye tp kan blm sah... huhuhu

    ReplyDelete
  3. tu la wak , kite tgk smlm cm pelik plak .... dh la sarung kan cincin + bj cm kehapa tah ... kalau x nak sgt berbaju melayu ckup la sekadar bj yg sopan skit..

    kalau dia la nk tunang ngn ku cara gini, mau abah ku rejectttt

    ReplyDelete
  4. sgt xproper pakaian dia tu.. n nape mesti dia yg sarung cincin?? kompius nih..

    ReplyDelete
  5. Mana keluarga Fizz dan keluarga tunang dia pun macam tak kisahlah pulak - pelik!!

    ReplyDelete
  6. zaman skrg nie..tunggang terbalik..
    hihi~klu yea pun...pakaian tuh..agak2 ler yea..hehehe~

    ReplyDelete
  7. huuhu..
    gapo jdi lagu gini..
    tpi fizz ni lama dah nak kawin kan?!
    takpelah..
    doakann yg baik2 saje

    ReplyDelete
  8. zaman skrg ni, bertunang pn majlis dh grand ;)

    ReplyDelete
  9. alahaiiii mmg xsesuai kan pakaian camtu.. tekejut plak seluar pun koyak.. tp lg tekejut sbb tunang dia bukan almy..

    ReplyDelete
  10. aah lah kan dik
    siann kat almy huhuh
    x perlah bukan jodoh terbaik dia
    patutlah cepat2 tunang ..
    tunang cantik .. not bad ! ;)

    ReplyDelete
  11. @♥ Wina ♥ i terlewat la nie..hahaha..itu laaa, i pun duk ingat ngan almy..;)

    ReplyDelete
  12. @watyz itu la yg semua org memekak2 kat comment box..hahahaha..aku pun xpaham..belakang2 nak pegang2 ke hape ke lantak dieorg la..time bile majlis2 gini kene la ade caranye...

    ReplyDelete
  13. @fazilzura kannnn...mmg mcm kene tunang paksa je tau cara fizz mcm nie..

    sama la kite..mau kene mkan penyepak kalau gitu..hahah

    ReplyDelete
  14. adat tunang orang sekarang... dah macam nikah dah kan...

    ReplyDelete
  15. masa kt baca semalam pun confius jugak.. Tunang ke dah kawen.. zaman skrang dah mcm2 jadi..

    ReplyDelete
  16. @MizzTina itu la yg semua org ckp kan..kenapa die yg sarungkan...;)

    ReplyDelete
  17. @Kakzakie kan..kalau family falsya mau kene jerit kat situ..hahaha

    ReplyDelete
  18. @Nieyl hahahha.. tau xpe..xhormat majlis..kalau ye pun baru balik dr shooting ke ape ker, standby kan la baju dlm kete siap2..

    ReplyDelete
  19. @Sidratul Muntaha ntah la..tau2 jer dh tunang..ingat ngan almy sekali lain..hehehe..ape2 pun die dh tunang dh kan...;)

    ReplyDelete
  20. @Cik Awin itu laaaa..blum nikah ngan recep lagi..lg double triple grand...;)

    ReplyDelete
  21. @ieda immi tunang die mmg cantik kan kak ieda.

    ReplyDelete
  22. @Cik Nurul Siezuka sama la kite..kompius...itu laaaa..ikut suke je nak wat canner..

    ReplyDelete
  23. mula2 tgk terkejut sebab ingat dengan almy

    ReplyDelete
  24. rasa sian plak kat almy nadia..bercinta ngan almy bertunangnya dengan orang lain.....kita pun sampai opis harus sarapan ngan beutifulnara...hahahha

    ReplyDelete
  25. Apo nk dikata... klu org dulu2 kata "biar mati anak, jgn mati adat"

    Ingtkan btunang dgn Almy tup tup org lain....dunia artis...xmo ambik port...ekekekekekek

    ReplyDelete
  26. @mrs kayrul wahhh, sama la kite breakfast beautifulnara..;))))

    ReplyDelete
  27. @~Siti Hajar~ itu laaaaa..kalau boleh xnk amek port pun tp dh terjebak..;)

    ReplyDelete
  28. tunang ke apa...
    ada ke laki sarung cincin kat perempuan...
    comfius jap....

    ReplyDelete
  29. @Jue a.k.a Ibu 2F baru tunang jue..itu la pointnye kat situ..kenapa die yg sarungkan...

    ReplyDelete
  30. eh bukan dia bercinta dgn almy ker????tunang ker nikah ni konpius jap sbb sarung cicncin tu hahaha

    ReplyDelete
  31. Tak sesuailah fizz pakai cam tue....Tak ada jodoh gan Amy...Kesian Amy Nadia..

    ReplyDelete
  32. Salam...ehhh..adam stacy bergabung bukan meletup..Menagndung lah. hahahaha...Happy anniversary dear! semoga bahagia bersama. Org beserah ke? patut lah mcm penah tgk...org kuantan lah yer, dokat umh nealopah jer!

    ReplyDelete
  33. tu la..ada gak tgk pic nie semalam..punyala sempoi tapi tak kena gaya & tempatnya..kan...

    ReplyDelete
  34. tu la pelik2 fizz ni..la org beserah ke tunang fizz tu..kg kak fieda tu..tp tak kenal la plk..

    ReplyDelete
  35. kah3x..memang rock sungguh dia ni..ish3x

    ReplyDelete
  36. boleh tahan cantik jugak tunang die kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...