Tuesday, February 12, 2013

:: Sape Dieorg Nie??? ::

Mcm nak carik gaduh je kan gaya..hahahha..sape Tasha Manshahar nie????..sape Syed Shamim nie??..kat mana Clora Studio nie???..haaaaaaa, kan dh byk dh tanye tuh..kuikuikui..

Semalam la before nak tido kite layan you-tube dgr2 lagu..tetibe terlayan lagu2 tasha ngan syed nie..layan punye layan sekali amek ko jam dh kul 4pg...hahahahaha..

Serious suara dieorg sgt2 best..bg kite la kan, suara tasha nie mmg kalau nak diikutkan tapau suara semua org yg jd artis hasil dr you-tube..patutnye si tasha nie yg jd artis..hahaha..nak2 plak si ana rafali tuh yg smp skang kite xpaham mcm mana die leh jd artis..suara hancur..kalau kuar je lagu2 si ana rafali nie kat radio mmg xde tunggu dh terus tukar channel je..agak2 dh abis baru tukar balik channel asal..

Suara syed pun best jugak..ramai yg comment syed nie hensem..die xhensem..die comel...hahaahha..comel sgt3..ngan mimik muke ngan gaya bersahaja die tuh..comel gile kite tgk..ehhhh, terlebih sudah..hahahaha..

Bukak video dieorg byk2 kali dgr lagu yg sama pun still xbosan gak..suara tasha sgt3 merdu..mmg bg kite perfect laaaaaa..keep it up dik..ahkak dh jadi big fans awak dh nie..kul 2pagi td baru register..hahahahahaha...

Moh kite layan video2 dieorg yg xpenah bosan nie..kuikuikuikui..

Mr Saxobeat

Love u like a love song

Baby it's u

Hati ini

Be mine

Nak layan yg lain sila search kat you-tube okayh..hahahaha..

18 comments:

  1. retis youtube baru ek..? best jgakk...

    ReplyDelete
  2. ooo..ala2 ainan tasnim, najwa latif dan seangkatan.

    ReplyDelete
  3. Ida layan dahh... sedap gak sore diaorang. pasni femes laaa cm najwa latipp tuh... ;p

    ReplyDelete
  4. owh.. penah gak dgr suara dia ni.. best jugak la lagu dia..

    ReplyDelete
  5. memang sedaplah suara dorang...kalah ana raffali tue....syed hensem...boleh cari makan hihihi

    ReplyDelete
  6. sedap sore mereka nie dik
    dah pernah tgk dlm utube ! ;)

    ReplyDelete
  7. @nea lopah tp dieorg semua tapau..jahatkan..hahahah

    ReplyDelete
  8. @::EIDA:: bestkan eida...suke sgt3 suara dieorg...

    ReplyDelete
  9. @ieda immi mmg sgt sedap kan kak..suke gile tgk video dieorg..;)

    ReplyDelete
  10. tasha ni rasanya ada blog jugak.. mcm pernah tgk huhuhuhuhu... alamak!! ketinggalan pulak x pernah dgr lagu ni lg...

    ReplyDelete
  11. Ehhh!! penyanyi baru ke?

    Balik nanti kalau teringat nak layan la.. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...