Wednesday, February 13, 2013

:: Apa Yang Penting :;

Kerjasamaaaaaaa!!!!!...kuikuikui..gile liat nak bgn pagi td..ngan hujan lg..rase mcm nak tarik selimut jer..dh tuh cuti dh 4 hari kan..pas solat Subuh, bantal, katil n selimut menggoda2 je..damn u'olllssss..hahahaha..

Arinie jalan amat skali lengang ke pe tah..Jalan Semarak sebijik kete pun xde..gile heaven..rase mcm nak bentang toto smbg tido je kat situ..hehe..

Okayh, kite bagi u'olls cuci mata kat 2 bakul kain yg kite ngan mok mok kerjakan..nasib baik mok mok nak tolong..kalau idokkkk, patah ler pinggang teman..




27 comments:

  1. mak oiii banyaknya...nasib baik mok2 okey nak tolong...

    ReplyDelete
  2. samalah... macam berat jer mata nak bukak... tp kene kerja jugak, sbb sekali hantar amir pg tadika...

    ReplyDelete
  3. Baju ida semua berhanger..... dasar pemalas bini ni! hihihihi

    ReplyDelete
  4. ahahha rajin ape mok mok ..
    baguehhhh kerjaaaa sama ! ;))

    ReplyDelete
  5. baguih.. baguih... akakpun kalau akak dah tak gosokkan baju suami, memang suami paksa relaler gosok sendiri...

    ReplyDelete
  6. @Che Rosliza Che Mat bykkan...hehehe..itu laaaa..nasib baik nk jugak nolong...;)

    ReplyDelete
  7. @Masya kannnnn...terpaksa drag diri sendri gie keje...;)

    ReplyDelete
  8. @::EIDA:: hahahahaha..sama dgn je kite..nie yg kene gosok..hehhe

    ReplyDelete
  9. @ieda immi itu la kak..kalau xnk nolong, mmg patah pinggang...;)

    ReplyDelete
  10. @Cho Zila hehehe...mcm mana pun kene gosok jugak kan kak sbb nak pakai...;)

    ReplyDelete
  11. Ni baru sehati sejiwa....

    2 iron board + 2 bakuls...haha

    ReplyDelete
  12. Samalah dgn tempat kakak nie Falsya. Kakak keluar macam biasa tapi tiba office belum 7:30 punyalah jalan lengang... nampak sangat ekonomi kita dipegang mereka yg meraikan CNY.

    ReplyDelete
  13. @~Siti Hajar~ aah laa..baru perasann semua dua..hehehe

    ReplyDelete
  14. @Kakzakie selalu nk smp opis lebih kurang 45minit plus jam..nie 20minit dh smp dh..betul la kakak..husband falsya pun ckp bende yg sama..nmpk ketara sgt dieorg yg pegang ekonomi kite...

    ReplyDelete
  15. Hehheeee, bagus... :0 Kerjasama mengeratkan hubungan :D

    ReplyDelete
  16. bestnya ada org tolong..hihi..2 bakul tu gosok?manyaknya..

    ReplyDelete
  17. hahahaha..seb bek mok mok tolong! hwehehehe

    ReplyDelete
  18. untung la mok mok join sekali iron baju...laki kita tak pandai iron baju....hwuaaaaa....

    ReplyDelete
  19. wow dua bakul tu nak iron! pengsan sekarang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...