Friday, February 15, 2013

:: Creamy Is Yummmmyyy ::

Kite kan kalau spaghetti nie, kite mmg xsuke langsung2 yg ber-tomato based..kembang tekak..tp kalau cili lebih dr tomato mungkin boleh makan lagi la tp xde la smp penuh pinggan..separuh pun blum tentu lagi..ngeeeee..

Tppppp kalau yg ber-creamy mmg boleh nmpk kite siap bertambah laaaa..hahahaha..semlm kite ngan mok mok dinner yg itu laaaaaa..mok mok xnk makan nasi time dinner..rasenye dh lama dh dinner kat umah xmakan nasi..konon2 diet la masing2..konon2 katenye..hahahahaha..

Dinner yg sgt2 simple n sgt2 senang..

33 comments:

  1. ni namanya ngelat.
    ahhahaha
    ape ade hal
    janji mskkan?!
    ekek
    klu aku,aku suke both.tpi alfredo ni aku suek yg seafood.
    biras aku terer buat sbb pnh jdi sous chef kat hotel

    ReplyDelete
  2. huhuhu...nak buat jugak tuk iris sok...western gitu...heheh

    ReplyDelete
  3. @MizzTina alaaaa ye ker?...terbalik plak kite..;)

    ReplyDelete
  4. @Sidratul Muntaha kantoi sudah..itu je yg senang aku nak masak..aku laki bini alergic seafodd..sedihkan..haahaa..

    ReplyDelete
  5. @♥cikmOt♥ mmg kene sgt kalau nak masak utk budak2 kakak..mesti dieorg suke...

    ReplyDelete
  6. x pernah buat versi creamy macam ni...

    ReplyDelete
  7. ayokkk penuh cremy yew... kembg tekak ku huuhuh

    ReplyDelete
  8. Kalau nurul x suka sgt yg creamy2 nih.. cpt muak.. ;)

    ReplyDelete
  9. sedapnya :)
    creamy boleh makan sikit je.
    cepat muak :)

    ReplyDelete
  10. pergh!! sedap tu... nakkkkkkk!!!!

    ReplyDelete
  11. sama geng kite!

    tak boleh telan yg tomato...kalau yg creamy tu selalu menu anak² tapi mama pun join sekali ehehehe

    ReplyDelete
  12. sedapnyer....nak try buat kat umah...tapi akob tak suke makan gini

    ReplyDelete
  13. @fazilzura xleh masuk nyeah...mesti suke yg ber-tomato based kan..;)

    ReplyDelete
  14. @miza yusof muak ker?..kalau kite siap bertambah..ehehe

    ReplyDelete
  15. @♥ Wina ♥ yeayyy!!!..ade geng!!..yg creamy tuh bkn anak2 je suke..mummy pun suke nyeah...hehehe

    ReplyDelete
  16. @syawalsimpsons try la sue..alaaaa, wat skit jer..letak bawah skit, letak ayam ke..lagi sedap..

    ReplyDelete
  17. kak intan jarang makan yg berkrim n..huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...