Monday, February 18, 2013

:: Buruk Pangai ::

Dlm masa 10 hari, 3 kali kite ngan mok mok gie terjah Low Yat..haishhhh..first time gie hanye utk parking jer..masuk parking pastu kuar balik..hahahahaha..sbb kite terlupe nak bwk henpon kekdahnye..nasib baik la mok mok xmarah n xbising2..padahal time tuh tgh menahan sabar jer ngan kite..kuikuikui..

Dh nama pun Falsya kan, mmg selagi xmasuk Low Yat n selagi n gie tanye, selagi xdgr sendri mmg xkan puas hati walaupun mok mok puas ckp,"tutup la domok kedai dlm tuh..kan CNY"..xlama pas mok mok ckp tuh kite pun ngan suara sedih2,

Kite : domok, i mcm nak gie jugak la Low Yat..utk puaskan hati i..xpe la i gie sorang2 je laaaaaa..
(walaupun mmg sendri tau yg mok mok xkan lepaskan kite gie sorang2...propa je lebih..hahahaha)
Mok mok : nape pulak nak gie sorang2?..cepat la siap..
Kite : xpe laaaa, kalau mok mok xlarat, mok mok duk sebelah ontok2 jer biar i je yg drive..

Otw tuh, tetibe mok mok bersuara, "ehhh, bkn td ade org tuh kate nak drive ker?"..ehhh, hahahahahaha..aah laaaa..kan kite beria2 kate nak drive sudahnye mok mok yg drive..hahahaha..sekali dh masuk Low Yatt, mmg betul byk kedai2 tutup..hurmmmm, janji kite puas hati..kihkihkih..end up beli donut kat Big Apple..hahahaha..

Semalam hari yg terakhir dan juga penamat la kite gie Low Yatt sbb semua kedai yg kite gie semua kate xde..kite sebenarnye nak carik casing utk BB kite..sbb kite nak bg kat mak kite..so before bagi tuh kene la tukar full body casing..model BB kite tuh model Tour..semua kedai kite masuk semua kate xde sbb itu model oversea..kalau nak beli kene beli kat oversea baru ade..kat Malaysia hanya launched saje..spare part or segala accessories mmg xde..haiyaaaaaaa..

Frust betul..alih2 td mok mok wassup..

hehehe..

Sayang domok...seboleh2 nak puaskan hati bini die yg bughok pangai nie..hehehe...bende yg sama jd time nak crk restaurant kat Bangsar Village..as always mok mok mmg kate dh tutup..first time gie xjmp..bile google search siap ade org post entry lagi 4Feb13..xpuas hati lagi tuh, kali kedua pegi, carik2 xjmp alih2 bile dh dpt address kat tenet, crk punye crk terus terdiam bile dh smp kat dpn address tuh sbb mmg betul2 dh tutup..hahahahaha..

Sila jgn ikut pangai bughok kite nie kayh..hehhe..ntah la, agaknye sbb mok mok asyik pampered kite sgt kut tuh yg jadi gini tuh..haip falsya, it's not good okayh..not good..

18 comments:

  1. ehehehsibbaik la mok mok awk x bertukor shrek .. dia cian kt bini dia ..

    ReplyDelete
  2. huhuhu, sib baik mok mok sanggup melayan tau..hehehe

    ReplyDelete
  3. huhuhu, sib baik mok mok sanggup melayan tau..hehehe

    ReplyDelete
  4. so sweetlah sya.... BB nak kasi mak??? BB dah taraf mak2 skrg...oh tdk daku pun nk tukar hpppppp....=(

    ReplyDelete
  5. pandainya mok mok sya ambik hati bini dia.....sweet gitu...sy suka sy suka....

    ReplyDelete
  6. same ngan perangai nory, selagi tak tengok dgn mata kepala sndiri, selagi tu tak puas hati...heheheh....mmg perangai "scorpio girls" cmni kot???haha

    ReplyDelete
  7. suami isterikan sedia menerima apa ada nya pada diri memasing. baru rukun.

    ReplyDelete
  8. ala... dia sayang bini tu sbb ikut kan je... hehehhe

    ReplyDelete
  9. Ehh, btul tau falsya
    Kite pun sama
    Selagi x tgk dgn mata pala sendrik
    Selagi tu xpuas hati
    Hehee

    ReplyDelete
  10. salam Falsya..terima kasih singgah blog k.atie ya.Baiknya hati domok melayan kerenah wifenya ya..cayang kat wife dia yg cantik ni :D

    ReplyDelete
  11. kagum..3 kali pergi low yat dlm masa 10 hari, hahahah

    apapun suwiiit jer cik abe di sana... :)

    ReplyDelete
  12. hahahhah dah boleh kerja kat low yat dah...
    nasib baik domok syg....

    ReplyDelete
  13. Jd duta low yat terus je la...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...