Wednesday, February 13, 2013

:: Ape Kes Nie Sharnaaz??? ::

Adehhhh, xabis2 la si Sharnaz nie..pagi td dgr radio kate si Sharnaz dh putus ngan Shila..ye ker?..kalau kite xsalah dgr Sharnaz kate die dh xnk amek pedulik dh psl hal family Shila ke hape tah pasnie..pastu ade la ayat yg die tujukan kat ND Lala kate die dh hilang respect kat ayah Shila..kalau xsilap laaaa..kite nie kadang2 kalau penyakit short term memory lost dtg menjengah mmg xleh nak wat ape dh...hahahha..aduhai Sharnaz, kalau betul la ko dh putus ke hape ker, still nak lantang mulut lagi ker?..ko diam2 sudah..

Cara ko nie mmg mana2 bapak pun xnak anak dieorg kawen ngan ko..mmg la semua org xtau kisah sebenar ape yg dh jd..tp dh kalau gini cara ko handle mmg payah laaaaa..cube bawak bertenang..handle dgn cara yg matang la..nie x, duk nak melenting sana sini je dr awal..mmg nmpk semua salah kat ko lah..

So ko jgn la nak salahkan semua org sbb salahkan ko..cara ko tuh yg xbetul..ishhhhh...setiap ayah kat dunia nie nak yg terbaik utk anak die..kalau dh parents Sha xsuke ko tuh mesti la ade sebab..

Kesian kat Shila..sedih bile tgk video die nyanyi lagu ombak rindu smbl nangis2 kat you-tube..kite pun tumpang nangis jugak..mmg dasar cengeng..hahahaha..semua org pakat hentam die kat you-tube..ape je la korang nie..org tuh tgh berserabut kepala mmg lah xleh nak pikir panjang..kalau x, xde la kes org bunuh diri, gantung leher, kerat urat sbb putus cinta..

Itu kire bgs la die upload video kat you-tube bile kepala tgh semak dr die wat bende tah pape..mcm la korang bile putus cinta tuh boleh relax cool bagai..

Sha, seriously i can feel u dik..i've been there before..from my past experience point of view, one day u will thank ur parents coz did this to u..trust me..u will..be strong dik..let him go kalau itu yg terbaik..

31 comments:

  1. Tulah pasal.. Nurul pun ade dgr tadi.. Kalau ND Lala ade buat salah sekalipun benda dah senyap kan.. x yah lah Sharnaaz nak bangkitkan lagi kemarahan tu.. Ape pun x boleh.. Sian kat sheila..

    ReplyDelete
  2. kat sini pon sebok la dorang ni dok bercerita pasai dorang ni..malas nak samput....en tah la...ada yg kata salah sharnaz, ada yg kata salah shila, ada yg kata salah ND lala..entah la...

    ReplyDelete
  3. @Cik Nurul Siezuka itu la nurul..asyik melenting sana sini..org pun naik nyampah..

    ReplyDelete
  4. @syawalsimpsons rasenye semua org ade salah masing2..cumenye si sharnaz nie xyah lantang bersuara sgt kat public n media..itu jer yg wat org nyampah..

    ReplyDelete
  5. ini baru dugaan bercinta... kalau dah berumah tangga mcm manalah pulak.. ada juga tertgk klip shila kat you tube tu.. tertgk tau.. sebab amir nak layan mr. bean kikikikiki... ibu layanlah kejap klip shila tu.. x dgr sgtlah suara dia.. tp kat meletop mlm td barulah dgr....

    ReplyDelete
  6. @Masya itu laaa..kalau awal2 dh problem, hurmm, dh kawen mcm mana la kan..ade kuar kat meletop nyeah...terlepas..;)

    ReplyDelete
  7. aiyohh... takpe la sha.. mana tau nanti dapat mamat china.. hewhwew

    ReplyDelete
  8. Setuju kata Falsya. Anak kena ikut apa yg ayah-ibu buat, percayalah mesti mereka ada sebab mengapa. Tak ada ibu-bapa yg mahu yg tak baik buat anak mereka.

    ReplyDelete
  9. NTAHNYEEEE..ND lala tu ckp pun sebutir2 punya beradab..xkan dia nk menantu yg xde adab cmtu..kang dah kwin nnti ada jgk yg kna makan sepak trajang laki

    ReplyDelete
  10. Kohkohkoh.. ida tak layan gosip.. serabot pale.. sbb tak suka si shanarz tu pun. eh eja name die pun tak betul... hahhahaha

    ReplyDelete
  11. sakit kepala bce psl diorg nih..x abis2 kan...setiap anak memg kne dulukan ibu bapa

    ReplyDelete
  12. Kesian dengan Shila, dugaan percintaan diorang, tapi Sharnaaz ni pun.... alahai..

    ReplyDelete
  13. sian shila ni
    tp mmg betul pn nnt mesti dia bersyukur x terima jantan tu
    blom kawen da over gitu

    ReplyDelete
  14. @MRS. K auuwww..mamat cina?..anak kompom putih..hahahaha

    ReplyDelete
  15. @Kakzakie betulkan kakak...rasenye mesti ade sbb tuh..;)

    ReplyDelete
  16. @Pen Biru tau xpe PenBiru..skit punye baik ND Lala menjawab..agaknye itu la yg parents die takut kut..hehehe

    ReplyDelete
  17. @::EIDA:: tah pape kan..ehhh, salah nyeah..nmpk sgt la xsuke..hehhee

    ReplyDelete
  18. @Mimi Azirah tamo sakit2 kepala tau..hehehe...anggap hiburan jer...itu sudah mesti..skang nie mesti xterpikir lagi..dh matang nnt n dh jmp yg terbaik mesti paham kenapa parents wat gitu..;)

    ReplyDelete
  19. @Myra Jay hurmmmm kan Myra...nak comment lebih 2pun xtau ape nak comment..

    ReplyDelete
  20. @SyaNa itu laaa..blum ape2 dh ngaku kongkong Shila...mak bapak die ade lagi kut..

    ReplyDelete
  21. kak sya, pikir logik sudah la kannn. mak ayah mesti nak yang terbaik untuk anak2 dia. kann?

    ReplyDelete
  22. sharnaaz tu mmg nampak laser jer mulut kalo bercakap

    ReplyDelete
  23. mungkin ada hikmah tue...tak payah dapat laki cam tue...ramai lagi yg baik...

    ReplyDelete
  24. bosan dh rs dgr citer pasal diorg b3 ni..
    1st silap, bapaknye.. sbb slaku org tua, yakni bpk kpd anknye, patutnya dia bg la support sket.. kn bgs, kalo c lelaki nk menghalalkan hbgn.. bwk2 le bbincang...
    yg c lelakinye lak, toksah le dok menjaja citer pasal keburukan c bpknye.. cmne la nk tawan ati bakal pak mentua kalo gini carenye..
    yg c anknye lak, jgn ler bertindak d lua jangkaan.. awk dh kenal bpk awk tu dh 23thn.. xkn sbb lelaki yg bru je bp ari muncul dlm idop awak tu, awk smpi nk musuh ngn bapak sendiri..
    alahaiiii..
    hopefully evrythg will be fine...
    ok2, tiba ms utk berundur.. pnjg beno komennye.. hahaha

    ReplyDelete
  25. @nadia kan...semua parents pun gitu la dik...;)

    ReplyDelete
  26. @Wanieys a.k.a IbuQalief kannn.. kalau dr awal die bersabar, handle dgn matang kan xde la jd teruk sgt..;)

    ReplyDelete
  27. @Che Rosliza Che Mat betul3..shila deserved lelaki yg lagi bgs...

    ReplyDelete
  28. @aizu's life itu la aizu..masing2 ade salah2 masing2..tp yg si sharnaz tuh kalau boleh jgn la galak sgt bg comment tah pape kat media..itu yg wat semua org lagi marah ngan die...xmatang sungguh..

    ReplyDelete
  29. semua pakat ada silap dan salah..dan kena betulkan apa yg tidak betul..jadi shila, do the best..n d lala...sebagai bapa, awak sudah buat sehabis baik untk anak ...syabas..sharnaz, belajar dari kesilapan

    ReplyDelete
  30. nasib baik la tak jadi menantu..mcm antu jer peel ..

    ReplyDelete
  31. suka buat statemnt "x nak komen" tapi sblm tu dah komen macam2 kah3x.. plg latest komen "tak pernah dan tak mau dengar lagu shila yg baru tu" hujung ayat dia sebut "x mau komen lebih2" hahahahahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...