Wednesday, February 13, 2013

:: Santai2 Saje ::

Jgn nk santai sgt la sya..hahahaha..cuti2 xgie mana pun..duk umah ontok2 je..ari sabtu gie Low Yat sbb nak crk full casing utk BB kite..tp yg bengongnye, bile dh kat parking, kiteorg kuar balik sbbbbbbbbbb kite terlupe nak bwk henpon..rase mcm bangang gile kat diri sendri time tuh..

Pegi semata2 nak parking je..dushhhhh skali!!!...hahaha..pastu gie Bangsar Village nak gie makan..sekali xjmp restorannye..time tuh rase mcm nak hempuk2 je dahi kat siku mok mok..hahahaha..

Stresssssss gegurl...hahaha..sudahnye gie Tesco Mutiara sbb nk beli groceries skit..before tuh mkn dulu kat Santai..dh lama gile xmkn kat situ..

Brg dh dibeli soooo kiteorg pun chaalipbut laaaaaa..hehe..

dua2 order nasi goreng USA..tomyam ayam die..mmg marvelous laaa..
tembikai longan n air durian belanda..my feveret durian belanda..mmg akan order air nie je kalau terjah Santai..
.
hasil tangkapan..patutnye ade lagi nk tangkap tp mok mok kate beli mana yg perlu jer..baekkk!!!!..;)

16 comments:

  1. nama kedai rupanya... ingatkan santailer sangat jalan2 tu...

    ReplyDelete
  2. uishh sabo jelah..kalau sue lupa harus kena bebel ngan asben..hehe :)

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pegi santai kat tesco mutiara tue..makanan kat situ mmg sedap!

    ReplyDelete
  4. hehe~hampeh...g parking je...
    wah~sedap2 makanan tuh...
    borong jgan x boring yea...:)

    ReplyDelete
  5. santai la sgt kan hahaha..banyak betol hasil tangkapan falsya kihkihkih

    ReplyDelete
  6. nasi yang depan tu mcm ada nasi tambaaaaah jeee. haaa sape punyo tuhhhhh ekekeke

    ReplyDelete
  7. wow!! sabar jerlah tgk makanan...huhuhu dahlah tgh kontrol makan nie...

    ReplyDelete
  8. Camno la bleh lupa ni..? Hehehe...

    ReplyDelete
  9. haihh...tengok air pn da teringin ni..cmno...ayoyoyo

    ReplyDelete
  10. uit.. nak wat kenduri ke?? hehehhe

    ReplyDelete
  11. "ontok2".. falsya ni org mne ek?? nismilan ke.. hehehe..

    byk gak hasil tangkapan tuh.. tp byk yg shining2.. oh, tin rupenye.. hahah...

    ReplyDelete
  12. sedapnya tgk gmbo makanan tu sya oiii

    ReplyDelete
  13. macam mana leh lupa bawa HP mau meraung dah la susahkan klu nak cari parking dalam tue...hehehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...