Tuesday, February 26, 2013

:: Chapati ::

After JOGGING kat Taman Tun, kiteorg gie breakfast..pikir punye pikir sekali mok mok kate nak gie bwk kite breakfast kat Bank Negara sbb kat situ ade kuey teaw best katenye..abg amir, colleague mok mok kate sabtu bukak..so gie laaaa ke sanaaaa..sekali bile tanye guard, guard tuh ckp mmg sabtu xpenah bukak pun sebenarnyeeeee...ayooorkkk, abg amir gie Bank Negara mana je ari sabtu..ahahahhaa..some more mmg dh tutup pun sbb under construction..kuikuikui..

So terpaksa la pikir lagi nak breakfast kat mana..mok mok suggested its either lontong kg baru or chapati kat belakang Gulatis jalan TAR tuh..pastu kite pun ckp la capati sbbbbbbbbb dh la baru jogging..pastu nak makan lemak2 pulak...rugi jer berlari...ssooooooo capati it is...okayh, offf we goooooo!!!!!...hikhikhik..

Was my second time makan kat sana...capati makan ngan kuah daging die..perghhhhh, mmg sedapppppp!!!..tp sekali sekala boleh la gie, xleh gie selalu sbb breakfast 2 org makan chapati mcm tuh je dekat belas2 ringgit..mahal la plak kan..xingat berapa exact amount la sbb mok mok bayo tp mcm 15hengget kut..ke lebih..hurmmm xingat..padahal kiteorg order chapati 3, kuah daging 2, teh tarik 1 ngan nescafe tarik 1..

kedai nie kat belah belakang..kat area2 org jual carpet belah belakang tp arah ke Sogo..
yummehhhh!!!!!

10 comments:

  1. yeeee, sy tau kedai ni kt mana..

    ReplyDelete
  2. selalu kuah dia cas lain mb 4 atau 5 ringgit kot...penang mcm tu


    btw nampak menarik sangat yummmy...suka capati

    ReplyDelete
  3. sya..sedapnya sya.. xpernah ag pi sini..mungkin one day nak pi cr kdai n

    ReplyDelete
  4. Kalau kima dia sedap mesti sedap. Kakak suka kima (kuah pencecah) dia yg pedas sikit...

    ReplyDelete
  5. kesian nadia kak syaaa, spesis tak makan chapati :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...