Monday, February 18, 2013

:: Addiction ::

Adehhhhh..skang nie dh ketagih main game dh..game CandyCrush ngan Temple Run 2..ghalit ke pe tah..dh la candycrush tuh kalau life dh abis kene tunggu lama nak bg full..

Kite takat game mcm gini layan laaaaa..yg simple n yg xheavy sgt..hehehehe..sile lah addicted sama okayh..join the group..;)))))



30 comments:

  1. sib baik akak tak main game...takde satu pun game di install dalam henpong ku itu...hehehe

    ReplyDelete
  2. sama cam ieyda jgk....duk gila main game candy nie...

    ReplyDelete
  3. yg 1st itu sgt addicted too...tensen bile live dh empty kene tunggu lagi..now dh smp level35..makin mencabar

    ReplyDelete
  4. Kakak dah malas main game Falsya sebab dah tua agaknya kan...

    ReplyDelete
  5. @♥cikmOt♥ nie je la pun game yg main dlm hempon nie..hehe

    ReplyDelete
  6. @ieyda kan ieyda..ssh nak benti lak tuh..

    ReplyDelete
  7. @Ann@zanyra hahhh.. tau xpe..life walaupun ade 1 je mesti main jugak sbb x menyabar..heheh

    ReplyDelete
  8. @Kakzakie alaaaaa, falsya pun dh tua kak..hehhe

    ReplyDelete
  9. @syawalsimpsons memule pun kite gitu gak..tp bile skali dh main terus terjebak..

    ReplyDelete
  10. hahaha.. kite pn ngah syok main candy crush ni falsya.. but now sangkut kat stage 33.. lame giler stuck.. now dh beralih arah.. YooNinja & Rope Escape.. syok :)

    ReplyDelete
  11. @aizu's life kite baru stage 26..hehehe..okayh, nnt akanku download 2 game itu..;p

    ReplyDelete
  12. akak memang tak boleh ler main game.. nanti satu kerja pun tak jalan....

    ReplyDelete
  13. sama dgn sy suke men game...nih kt iphone ke?

    ReplyDelete
  14. dikkkkkkkkk
    terus akk bukak tab dan cari nak download muahhaha

    ReplyDelete
  15. temple run pernah main. tp anak buah lg terrer. hahaha..

    ReplyDelete
  16. Ya allah, jauhi lah aku....hehehe

    ReplyDelete
  17. lorrr.. main game plak dia yew...

    tu sure boring mok mok x layan ke

    ReplyDelete
  18. aku pon x suka game yg heavy2 n susah nak menang.. hehehhe

    ReplyDelete
  19. @Cho Zila hehe..tgh xde keje mmg itu la duk hadap kak..

    ReplyDelete
  20. @Mimi Azirah mcm best kan layan game gini..aah kat iphone..

    ReplyDelete
  21. @sal ya temple run tuh pun satu jugak tuh kak..asyik ngadap jer..memule teruk gak asyik masuk gaung..dh lama2 okayh skit laaaa..hehe

    ReplyDelete
  22. @fazilzura kalau mok mok xde mmg itu ler yg leh wat...kadang sbb xlayan pun gitu jugak sbb mok mok sibuk main game die...;)

    ReplyDelete
  23. @watyz tau xpe...sbb tuh aku lagi suke main game gini..hehehe

    ReplyDelete
  24. errr tak main ler game..nak update blog pun curik² masa :)

    ReplyDelete
  25. temple run tu anak sll main lepastu kalau dia panik suruh saya main pulak..lpstu saya panik sbb x tau main lepastu game over anak marah kah3x

    ReplyDelete
  26. kalau mula main mmg takleh benti..apappun tak bleh!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...