Tuesday, May 27, 2014

:: Bila Dua Singgit Adalah Betul Dan Maveles ::

Kite xsempat lg nak wat cite psl kenduri aqiqah qisya..nnt la ye sbb bz sesgt nie..tp kite sempat lg nak cite psl peminat tegar upin ipin nie..skit hari lg mommy boleh masuk contest "sape boleh ckp sepatah2 dialog upin ipin utk setiap episod"..muahahahaha...

Puaslah daddy die carik katun2 lain yg boleh me-ralit-kan baby doter die nie..mcm2 daddy bukak...transformers la, barbie la, dora la..ehhh mcm2 laaaa..qisya wat xlayan je..tp bile pasang upin ipin, haaaaaa tgk la tangan die menggelepar..mengekek2 gelak..kadang boleh layan smp tertido..haih la baby mommy nie..

Time qisya layan upin ipin nie dlm umur 4bulan lebih...semua mcm kagum..mcm terror nau je tgk katun..ade yg tanye mcm mana qisya boleh suke upin ipin..itu kite xleh jawab..wakakaka..rasenye semua baby2 budak2 mmg suke la ngan upin ipin..semua duk pakat layan upin ipin nie..xtau la..berhantu betul..
disebabkan qisya gile upin ipin, daddy smp beli cd lagi..ahahaha..utk nak pasang dlm kete..kete daddy je laaa..kete mommy xde screen..sobssss..mungkin boleh usulkan psg screen kat kete mommy perhaps????...boleh x daddy???..wink wink wink...;))))
bukak ye upin ipin nie, dgr je, "haiii saya upin, ini adik saya ipin..ini kisah kami semuaaaa"..terus mengekek2 qisya gelak..hahahahaha..gigih mommy berdialog..dh boleh hapal dh..kihkihkih..
layan layan layan..ini je katun yg boleh ralitkan qisya..
smp moncong2 molot tuh..ngan pipi tembam gitu..ishhhhhh, gigit kang tau laaa..

Penah try bg tgk katun2 yg di-suggest-ed oleh kawan2 tppppppp tidak jalannnnnnnnnn..upin ipin ttp menang..."maveles maveles..betul betul betul..dua singgit dua singgit"..kahkahkahkah...hahahaha..

15 comments:

  1. alahai...omeynya qisya...muka qisya pun dh mcm ipin upin...tu yang di aminat kot...heheeee...kiss qisha skli...muuuaaaahhhh...

    ReplyDelete
  2. sbb qisya jumpa kembar dia kotttt hehehe... kembar motak! :P nnt qisya dah besar, rambut dah panjang, babai la upin ipin, qisya nak jd princess elsa plak hehe

    ReplyDelete
  3. hambpo..bukan men suke ye qisya tgk upin ipin..:)

    ReplyDelete
  4. Haaaaa...ni mesti mommy dalam pantang suka tengok citer upin ipin,,kan..kann...hehehe...

    Comel betul. Beriya tgk UI ☺

    ReplyDelete
  5. Betullah Sya ramai budak dan baby suka upin-ipin.
    Selain warna, rentak lagu dan suara lakonan itu yg menarik pada kakaklah.
    Sebab itu Qisya pun pandai pilih suka upin-ipin juga:)

    ReplyDelete
  6. KLW G KLINIK dengar la
    sana sini budak tgk upin
    haha

    ReplyDelete
  7. sama lah ngan ank aku dol..geng lah tu..Btl2... hehehehehe

    ReplyDelete
  8. Luth suka iklan UTC, ikan yg lompat2 tu, cara minum susu..
    langsung x berkelip tgok..

    ReplyDelete
  9. Qisya...awak ni btul2 comel sgt tau...

    ReplyDelete
  10. hehehe.. comel jer tgk video yg falsya letak kat fb.. upin ipin gelak dia pun gelak.. comel sangat2 tau!

    ReplyDelete
  11. kite pun suka jugak dengan upin ipin ni..tambah2 dengan mael tu...dua singgit..dua singgit...haha

    ReplyDelete
  12. Budak tembun nih comel je...pndai lak tuh memilih katun

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...