Wednesday, May 14, 2014

:: Bile Somi Takut ::

Kite skang nie saje2 je nak trial n error cara2 pemakaian tudung..and i will say NO to tudung paridah..my muke very the makcik2 one..ehhh, kite ckp psl kite tau..kite sorang2 jer..xde kene mengena ngan org lain..kut kang ade yg terasa pulop..;))))

So try la style tudung dr kak long..isnin lps baru start pakai..
Tadaaaaaa..apa kate sebey..xleh blah senyum gitu..konon very the pemalu lewww tewwww..cehhh..

Kite try tanye2 feedback kawan2 kite..semua kate okayh..nmpk muda i'olls katenyewwww..auwwww..kihkihkih..

Sekali wassup gambo kat mok mok..ape kate sebey..
Sekaliiiiiiiiiiiiii, huwaaaaaa..suke sangat nyakat tau..mencikkkkkk..
Dan ini adalah punca kenapa mok mok kate gitu..tah pape tah..selamba jeee..smp hati domok..sobssssss..

Sekian..itu saje luahan perasaan di kala ini..kayh lah nak makan ubat pastu rest2..domam..

11 comments:

  1. hahahahahah..mok mok buat soya bantai gelak..adoi..mok mok shawl rm10 je tau..hahhahah...sebulan beli 1...ehhh kuat nyakat kan..tapi nape datang umah pemalu macam minta lempang je..hahahhahha

    ReplyDelete
  2. Mulat cam mek tembun. Comey je lah!

    ReplyDelete
  3. dulu x berani pakai gak sebab akan nampak lebih tembun.. skang ni pakai je la .peduli la nak tembun ke nak hape.. tapi confident kena tinggi. lama2 okey la.. x kuasa da nak jaga tudung yg awning2 ni

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. comel jer akak tgk sya pki shawl... nampk muda gitu...abaikan jer kata 2 mokmok tu...mokmok jeles la tu...kihkih

      Delete
  5. cantik la Falsya...ok jer SA tgok..cantik tau...

    ReplyDelete
  6. cantek la falsya...! suka tgk, comey sgt!
    hahaaah mokmok saje reserve kan jawapannya tu..kot dia terkedu kot dgn kejelitaan wifenya hikhikhik :P

    ReplyDelete
  7. hahahahaha..very the makcik..
    wife saya pun, kurang sesuai di mata saya kalau dia ber tudung ala ala fesyen paridah

    ReplyDelete
  8. cantik la falysa pakai shawl.. mmg kalau pakai shawl mmg nampak muda. kite suka pakai shawl tp since pregnant jd malas. dan bile dah beranak ni, pakai gak aritu then skrang malas sbb kite nye shawl ada rambu ramba., bile nak bf umaira solehah kekadang menganggu umaira solehah. so pakai jela tudung sarung. senang.kalau nak p surau time jalan jalan, cepat je sarung. hehe.

    *kalau start pakai shawl ni mesti nak beli byk. mcm kite dulu. beli dan beli dan beli.... skrang byk gile. tp tk pakai. ikut musim la tudung ni.

    ReplyDelete
  9. wideshawl ke tu?kite pun suka pakai wideshawl skrg.satu labuh...dan satu lagi...serius buat nampak muda.orang selalu panggil adik...siap ingat skolah lagi.hihi

    ReplyDelete
  10. Phewitttt...nampak muda belia ☺☺

    Iols pon dah lama tak pakai paridah. Pakai shawl jer skang.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...