Thursday, May 8, 2014

:: Kete Ke? ::

Stroller qisya penuh ngan toy2 die..kadang kite naik semak tgk...tp tuh laaa, semak2 mata tgk pun, setiap kali kuau mesti lambakkan semua toy2 qisya dlm stroller..itu belum cite kalau tetibe termasuk toy's r us pastu terbeli lagi...pas terbeli terlambak kan lagi dlm stroller qisya..kihkihkih..

Kalaulah qisya boleh berckp kan, ape la yg die nak nyebut or ngomel..hehe..skang nie mek tembun tuh redho je ape mommy nak wat ngan die..hahahahaha..
 kadang tgk suke pulop nengok sbb mcm kalerpul sgttt...stroller lak kaler itam...so bile lambakkan toy2 yg kalerpul kalerpul nmpk santek gilossss...ngeh ngeh ngeh..
 daddy's n doter's moment..tah ape yg dieorg burak pun xtau..
qisya gaya mcm dh pandai ckp dh..
sebenarnye xnk tunjuk topi somel qisya tuh..nak tunjuk bende yg tergantung2 tuh...itu baru sikit ye..
belum tgk kat car seat lagi..penuh ngan toy..daddy qisya smp perli..
"nie kete ke toy's r us nie"..
cisssss..nnt i lambak2 kan toy qisya dlm kete u kang tau laaaaa..
alang2 dh tunjuk gambo topi mek tembun tetibe mcm terasa nak upload balik gambo qisya pakai topi pink munge biru die tuh...geramnyeeeeeeeeeee..xnyempat mommy nie..baru je beli topi nie pastu elok kuau je dr toy's r us terus je pakaikan kat qisya..hahahahaha..nasib baik la qisya xmenolak topi die..pakai jeeee..redho yolah ye nak...kihkihkih..

18 comments:

  1. MMG LAMBAKKAN BETOI NI..KALO JADI IBU GINI LA GAYANYA KAN..KIKIKIKI

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak2 yg excited sebenarnye jemah...ahaha

      Delete
  2. kekadang lambak ada makna tu, tapi qisya nak perhatian nak mainan nak dua2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk wat die leka je sebenarnye..hehe

      Delete
  3. comel qisya very international aunty tengok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh..international gitu...hehe

      Delete
  4. berapa kilo qisya ni? :) comelllll

    ReplyDelete
  5. baru pasan, qisya ikut muka daddy dia ehhh ehhehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaaaa..tau xpe...idung je ikut mommy die..hahaha

      Delete
  6. Tu dia. Penuh stroller dgn toys. Tak per, asalkan qisya diam.

    Comelnya baby ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la motip lambakkan byk2 toy..;)

      Delete
  7. Mommy tu sebenarnya dulu tak dpt main tau Qisya so itu yg mommy beli bebanyak buat Qisya:)
    Pilih ajelah nak warna apa semua ada haha..

    Pakai topi memang kena ajar dari kecik Sya kalau tak nanti tak biasa bila tangan dah boleh capai atas kepala apa pun ada atas kepala dia akan buang macam anak sulung kakak dulu.. Ikat rambut pun susah. Kita nak bagi cantik tapi siap ikat aje kena buang... topi pun sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahahahaha..kakak nie mcm tau je tau..kihkihkih...tuh la so far alhamdulillah la die redho jer topi atas kepala..;D

      Delete
  8. Penuh stroller Qisya tu dengan mainan.. nasib baik tak tertimbus Qisya tu eheh :)
    Comeynya qisya pakai topi tu .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..kalau lama lg qisya duk dlm stroller tuh mcm ade potensi nak tenggelam je...hehehe

      Delete
  9. Boleh bukak booth jualan toys la kalau mcm ni. Qisya tlg jual mst laku.

    ReplyDelete
  10. Hahaha...dh boleh bukak kedai jual toys baby nih sya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...