Friday, May 16, 2014

:: Menjawab Pertanyaan Mak Luth ::

Vavavavavavava..baru berkesempatan nak menjawab semua soalan2 PETAKBUNGA..maafkan saya, saya insan baru beranak...maafkan saya, saya insan baru beranak..kihkihkih..

1. Bagaimana kamu tau kamu sudah jatuh cinta?
- bile terasa mcm rambut kene karen..cume rambut xtegak, x berasap ngan xlegam jer..

2. Bilakah pertama kali kamu bercinta?
- masa form 4..not to say bercinta pun..cinta monkey jer..cinta ngan somi adalah cinta pertama dan juga terakhir..insyaAllah..

3. Apakah pengakhiran cinta pertama kamu itu?
- berakhir dgn tarik2 rambut, cucuh kaki laki itu dekat ekzos moto, toreh muke laki tuh..sbb tuh skang nie laki tuh boleh berlakon cite Juvana..tah ape tah namanye yg muke bergaris tuh..wakakakakka..ehhh xde laaa..caya keeee??..berakhir dgn hati yg tenang..sbb sendri yg mintak putus sooooo aiiii is okayh jer...kihkihkih..

4. Apakah pengajaran yang kamu dapat daripada percintaan yg lepas?
- byk pengajaran..belajar utk appeciate org yg sayang kite lebih dr kite sayang org tuh lebih..

5. Blog kamu ini sebenarnye pasal ape?
- pasal caca marba..semua ade...kalah kuah rojak mak bee..

6. Siapakah insan2 kesayangan kamu yg kamu selalu ceritakan dalam blog kamu?
- mok mok ku (somi), mek tembun, diri sendri, kawan2, mak abah, kaum keluarga..sepupu sepapat..ehhh ramai laaaaaa..;D

7. Komen entry yg bagaimanakah berkesan kepada kamu?.. pendapat, pujian, kutukan.
- pendapat dan pujian..kutukan pun boleh jugak..tp jgn la hover2..nnt aiii is sentappppp...kihkihkih..

8. Apa yang kamu dapat dengan berblog selain kepuasan membaca komen yang buat kamu tersenyum?
- dpt duit dr nuffnang walaupun xpenah dpt pun cek dr nuffnang...ihetciu nuffang..demmm u..

9. Apakah yang buat kamu nak baca blog PetakBunga?
-sbb petak bunga biul..wakakakakakka..larikkkkkk..

10. Apakah yg membuatkan kamu bosan dan menyampah dengan blog PetakBunga?..sila jawab dengan hati-hati..mana tau ada hadiah misteri dari PetakBunga..
- bile petak bunga, xmemetakkan pasu dan meletakkan bunga utk followers..okayh, xkelakar..sila abaikan..nak adiah please!!!...

11. Adakah kamu sudi berkenalan dengan PetakBunga dengan lebih dekat?
- adakah peakbungan sudi berkenalan ngan kite ngan lebih dekat?...boleh  tanye soalan balik...hehe..opkos laaaa nak kenal dekat2 rapat2..sila jemput dtg umah 25.4 nie kite wat aqiqah mek tembun..

SEKIAN..


8 comments:

  1. ni 1st time aku dengar org jatuh cinta macm kena karen.. oh sakit tak?

    aku baru skit nak percaya pelakon juvana tu ex kau falsya.. baru nak rasa kagum kau dah dam dia.. boleh aku cerita kat jiran2 aku ada kawan x-gf pelakon tu..

    ReplyDelete
  2. mesti cinta abih ni sampai macam kena karen niiii best baca penuh expressi :)

    ReplyDelete
  3. no 3 tu mmg best!!! naseb baek la kite x kenal lg ms i putus cinta dulu.. kalo x, kompem masuk penjara dek idea kretip falsya.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. jawapan yang bernas .. pandai sya menjawab boleh jadi retis cam gini pandai menjawab soalan pemberita.. eh kena mengenakerni....

    ReplyDelete
  5. terbaik!!
    http://feycasnowie.blogspot.com/2014/05/jatuh-cinta-lagi-lagi-aku-jatuh-cinta.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...