Thursday, May 15, 2014

:: Kulit Kepala ::

*lambat skit bersiaran..kite anak beranak demam..entry nie mmg dh ade dlm draft yeeee..kite just sambung yg mukadimah nie je..;((((((*

We are the skin,
We are the skin,
We are we are we are the skin!!!..
Oi oi oi!!

Kulit kepala tuh kan kalau translate jd skinhead..wakakakakakkaka..

Tetibe je lagu skinhead kuau..kihkihkih..dulu zaman2 muda remaja, majority kawan kite lelaki..so bile majority kawan lelaki nie paham2 la lagu2 mcm mana dieorg dgr..xde makne nak dgr lagu kak britney ngan lagu kak christina..

Dgr lagu metal la lagu underground la lagu skinhead la lagu ska la..dr xlayan boleh jd layan, dr xdgr boleh jd dgr, dr xsuke boleh jd suke, dr xhafal boleh hafal..dh tuh dlm kete pasang lagu nak lagu Metallica, System of a Down, lagu Butterfinger, lagu A.C.A.B laaaa..

Kite sebenarnye xnk cite pasal lagu2 tuh pun..kite nak cite psl lain sebenarnye..wakakakkakak..saje nak bg point yg berkait jer..kite nak cite psl docmart (DrMarten)..kan berkait ngan skinhead tuh..huahuahua..

Sabtu lps jalan2 kat Garden ngan Mid..time kat Garden mok mok masuk kedai DrMarten..tetibe mok mok panggil..die tunjuk boot docmart utk baby..huwaaaaaaaa...somel somel somel..somel gileeeeeee..harga mmg sgt xsomel la kan..boot docmart utk bebudak dlm range RM250-350..nak nangis tgk harga..tpppppppp kite sukeeeeeee!!!!!...acanner tuh..
Aloh aloh somel somel boot docmart nie..kalau nak beli pun tunggu qisya dh beso skit..ehhh mcm akan tunggu beso byk jer..tunggu qisya boleh jalan..n opkos la bile jalannye dh betul2 stabil..kalau x, rugi woooo beli mahal2 tp pakai sekejap jer..tppp kite kalau boleh  akan cube carik boot docmart nie yg habis murah la kan..harussss!!!!!

Tuh laaaa..tgk la nak belikan ke tidak..aim mmg akan ttp kite aim la kan..tgk laaa mcm mana..tgk la kite beli ke tidak..kihkihkih..

Mmg berhantu betul brg2 yg berkaitan ngan baby or bebudak nie..jahat betul dieorg nie kan..dieorg nie wat research ke ape tah psl parenthood nie..mcm tau2 je kelemahan parents especially mak2..patut la mak2 ramai yg shopping baju bajan barang2 anak2 dr diri sendri..

3 comments:

  1. gws falsya n qisya!
    stylo boot ni.. lagi bila qisya dh pandai jalan nnt ;) anak fynnjamal pun pakai ni stylo giler kot arjuna tu

    ReplyDelete
  2. Comelnya boot..
    Klu pkai blh fefeling dok obersee..hikhik

    ReplyDelete
  3. baru perasan nama sya ngan qisya..sama2 sya belakang tu kan..kikikikkik..mmg cantik tu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...