Wednesday, May 21, 2014

:: Jgn Nak Kontroversi Sangat Lah ::


from the moment they placed you in my arms, u snuggle right into my heart..bile nak tido, smbl nyusu mesti nak kene pegang tgn mommy..bile dh lpskan dr nyusu pun ttp nak kene pegang tangan mommy..diusap2 dipeluk2 tgn mommy smp tido..
gambo nie kan mmg kontroversi betul...wakakakaka..

wakakakakkakaa...mcm behengong je banana...kompius katenye..daddy ke qisya..kak nonie pun sama..bahahahahahaha...naseb u la daddy..kihkihkihkih..

Kalau nak tgk daddy qisya pakai ape2 barang or baju ke ape ke yg related ngan gegurl kan, silalah tgk qisya yeee...wakakakakaka...bahahahahaha...ahahahahha..

20 comments:

  1. Nm aku yg like ader yeahaaaa! Eh, apa kes ko G! Budak kecik ni lg comel haa bertudung..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyy!!!...ado namo kek situ..ahahahaha

      Delete
  2. hihihi~nasib ler...jadi kontroversi..

    ReplyDelete
  3. qisya comeyyy! lawak komen nana tu ahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm bengong kan comment nana...kihkihkih

      Delete
  4. mmg ada rupa daddy dia wahahahahahaha lol

    ReplyDelete
  5. hahaha...tu la..copy paste muka daddy..

    ReplyDelete
  6. urmmm...tomeinya qisha tu....bila lah nk dpt baby comei cm ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah akan dtg jugak masanye...;D

      Delete
  7. ehehhh...akak igt td daddy qisya yng bertudung tu... sekali tgk lg ehehhhh qisya la...hahaaa... acahhh jer.... comel qisya brtudung...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhaa..kompius ke kak?...ahahaha

      Delete
  8. hahaha...kelakar komen kak Nana tu..kena bahann lah dady qisya tu yer...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...