Wednesday, May 28, 2014

:: Pasal Telur xYah Kecoh Boleh x??? ::

Ek elehhhhh...kecoh la lu minah...nak wat half boiled egg pun nak war2 kan...wakakaakaka..ehhh, korang ingat senang ke nak wat telur separuh masak nie...bg yg bengong mcm kite xpenah2 lps wat half boiled egg mmg la akan kecoh..huahuahua..

Mcm nie caranye..

 beli bende alah nie pastu letak telur dlm tuh pastu isi air panas..kan dh settled..dpt la half boiled egg..
wakakakakaka..ahahahahahaha...gaya cite mcm nak wat sendri2 mcm mamak tuh je kan main rendam2 telur...hihihihihihi..
kan senang tuh..xyah ssh2..letak telur pastu tunggu air tuh turun..pastu pecahkan pastu letak kicap letak lada sulah secukup rasa pastu bon appetite!!!!!!..kihkihkih..

Mak xmampu la nak oiiiiii nak wat ala2 mcm terror nak main rendam mcm tuh je..kagum i'ollsss ngan mamak..mcm mana dieorg leh wat half boiled egg yg cantik..kagummmm..clap clap clap!!..hehehe..

13 comments:

  1. ini mmg kecoh!hehehehe...gurau je dik :)

    ReplyDelete
  2. haha~nieyl pun kat umah gune benda nie klu en.suami nak makan tgh setengah masak..huhuu~

    ReplyDelete
  3. hahaha..ingat ada apa2 isu lagi macam semalam..
    yelar..tak payah nak kata sis la..
    akk pun still failed lagi nak buat telur separuh masak

    ReplyDelete
  4. telur ni xpe nak kecoh.haha

    ReplyDelete
  5. dah ada alat yg memudahkan kerja, guna kan aje :)

    ReplyDelete
  6. akak pun selalu gak wat telur separuh masak tuk suami... kdg jadi kdg x jadi...heheee... nak gak cari bekas cam ni... kat ner nak cari sya??... hahaaa

    ReplyDelete
  7. oyeah... ini kisah telur terbaik dri ladang.. mmg kne kecoh.. sbb mmg ssh nk bwt half boiled egg y btol2 menjadi jadi.. heheh!! deabak akk!!

    ReplyDelete
  8. Kakak dulu masa zaman sekolah memang guna macam ini Sya. Warna pun sama kuning.
    Tapi entah ada lagi ke tak kat rumah bapak kakak.

    ReplyDelete
  9. hihi bekas ni mmg old skul...turun temurun pakai bekas ni tau =)

    ReplyDelete
  10. lama tak makan half boil egg dengan kicap.zmn skola selalu makan gitu time bekpes.ehh..tetiba...haha

    ReplyDelete
  11. Hasihhhh...terbayang half boil egg. Ni pon bley terliur wei ☺☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...