Friday, May 9, 2014

:: Finally..My Very First Sewing Machine ::

Bgs sgt service Lazada nie...cepat dan cepat dan cepat..hehe..kelmarin order semlm sampe..kite COD je sewing machine tuh (sbb mok mok yg bayo so COD je laaa..kihkihkih)..mlm before, nasib baik la mok mok dh siap2 bg duit..pastu esoknye rase nak lempang diri sendri sbb terlupa nak tinggalkan duit kat mak kite..dh nak masuk DUKE baru tingat...haiyoooo..nasib baik la mak ade cash 169hengget..

Semlm petang, org courier kol kite..5 kali hokeyh..tp kite xpasan sbb tgh bz sesgt..kol balik x berangkat..then terus kol mak kite..mak kate brg dh smpppppp!!!..weeehuuuuuu!!!...aiii is very the cannot wait..aiiiii is very the rase wanna go home dan2 tuh jugak..kihkihkih..

Smp umah mak terus tanye mana parcel..terus terkam parcel hokeyh bukan terkam anak..xguna punye mommy..ahahaha..xnyempat smp tudung xbukak lagi..happpyyyy gile kuttttt..hahuahuahua..
Kan kat entry before nie kite ade cite yg kite pow mok mok beli mesin jahit kat Lazada..haaaaaaa...dh smp dh pun...hehe..

ini la die...;D

super excited...huahuahua..
 
 mak kite tgh tlg test kan..aiii is very the xreti...;)))...
bg kite la utk yg nak guna mesin jahit yg xberapa nak beria mcm kite nie, mesin jahit nie sgt2 la ok..body mesin jahit nie sgt taff..xde la mcm mesin jahit yg sekali dua pakai dh gegek2..haaa, gitu la kire...sizenye makaiiiiiii sgt comelllll...
keriangan betul semlm..bile tau siap ade lampu mcm peghak gile happynye...ye laaaa, kite mana penah ade bende2 gini...ini bukan kehendak tau tp keperluan..

Ttttppppppppp kannnnnnn, pastu mcm ade problemmmmmmm!!!!!...huwaaaaaaa...nak nangis rase..mmg boleh naikkan darahhhhh...try jahit pastu asyik stuck je benangnyeeeee..byk kali kite try sama jugak smp naik darah kite...terus kite bengang2 pastu..mok mok kol je terus mengadu domba..pastu kite wassup member kite kak nonie mengadu lagi..TQ kak nonie sbb bg mcm2 link video kat kite..balik kang kite try..harap2 la boleh..

Nasib baik la kat Puchong je tmptnye (opis Global)...balik kang nk try yg kak nonie ajar...kalau xleh gak mmg ari sabtu kite terjah Puchong...mesti mesti mesti...

8 comments:

  1. nak tempah baju, bestnya murah rezeki mama Qisya ni

    ReplyDelete
  2. nak beli jugak uwaaaaaaaaaaaaaaaaa... tp kita reti nak beli online ni... nt update ya ok ko idokk....tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita xreti nak beli online...silap...hehehe...

      Delete
  3. Gigih lah menjahit lepas ni yerp ☺☺

    ReplyDelete
  4. Wah lepas ni boleh aka tempah baju raya kat falsya ye :)

    ReplyDelete
  5. wah gigih la lepas ni..tak dapat tido je menjahit. menjahit je tak dapat tido

    ReplyDelete
  6. bestnya! at least leh jahit sket2 kan...

    ReplyDelete
  7. Adehhhhh...bestnye...nak satu jugakkk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...