Thursday, May 28, 2015

:: Asal Boleh Jer ::

Mek ler yg asal boleh tuh..
 suke nau gigit kuku..
kalau nmpk kite tgh baring mesti nnt die dtg smbl bawak ipad pastu hempuk kat badan kite..hahahaha..
 pastu agak2 dh boring menempel ngan mommy, die angkat ipad, gie kat daddy pulop..
style baru menempel ngan daddy..duduk diantara kaki daddy..
mcm buai dh mek buat..hahahaha..

p/s : esok xnk lalu sentul..konon nak lari dari duke..alih2 samo gak..tp yg lg wat kite xnk lalu sentul sbb terserempak pulak ngan makhluk asing mcm pagi td..potong mood pagi betul..

8 comments:

  1. anak perempuan memang rpat ngan ayah kan...cuma kakak Dania x merasa macam tu...ermm....kesian anak dara akak.....ni kalau dia nampak entry Falsya ni mesti dia akan tgok pas tu berlalu pergi...lately ni dia sangat sensitif

    ReplyDelete
  2. Singgah petang..
    amboi² mek qisya...
    buai laju..laju...:)

    ReplyDelete
  3. Bagi Qisya puas-puas manja sebelum kena kongsi bila dah beradik... (eh.. bila tu?)

    ReplyDelete
  4. nak manja ngan mummy n daddy la tu.... hahaaa....

    ReplyDelete
  5. Assalam sya,
    haaaaaa
    hat berbuai dalam kain tu memang my boboboy dok praktik dengan ayah & opah dia
    dengan ibu takleh sebab baju ibu singkat he3

    ReplyDelete
  6. putih nya anak kak sya nihhh... mata sepet! masa ni la nak bermanja-manjaan hihi nanti dah ade adik tak dapat la... hehehe

    ReplyDelete
  7. hahaha..mek y sentisa mghiburkan hati dgn gelagat dia

    ReplyDelete
  8. Salam kenal sis... comelnya baby... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...