Thursday, May 21, 2015

:: Sedap..Try La ::

Try la..sedap jugak la sebenarnye..
mmg terasa la mushrooms pizza ngan roasted garlic tuh walaupun rupenye hanyalah berbentuk sekeping biskut..ngeee.

Yg mushroom tuh mcm masin skit..boleh wat ngunyah2 time ujan2 nie..;D

Yang kite tau boleh beli kat cold storage ngan aeon..giant, tesco dan seangkatan dgnnye xsure..hehehe..

10 comments:

  1. Kat mana nak dapat kak sya? nampak bungkusan macam sedap berminat nak try :) hehe

    ReplyDelete
  2. Kakak hari itu rasa juga anak dara kakak beli yg sebelah kanan sekali.
    Org muda sukalah... kakak lebih suka biskut hup seng:)

    ReplyDelete
  3. kat lepak Cg mmg tak nak balik geng terbiau oii..
    laki aku kdg siap sound.
    jgn sibuk2 nk beli herb kalau ibu tak masak lepas tu
    ahahhaa
    ni lepas kes sage duduk dlm fridgde 2 bulan sbb aku lupa nak masak ape
    kah kah kah

    ReplyDelete
  4. Assalam sya,
    oooo
    hat ni bukak dah boleh mkn teruih ek

    ReplyDelete
  5. Pernah la belek kat cold storage...tp x de plak nak beli sbb tekak x ke arah tu kan..next nanti boleh cuba kot

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...