Wednesday, May 20, 2015

:: Sakitnyeeeee Hatiiiiii!!!!!!! ::

Kisah pagi td..turun dari duke highway exit setapak..ade satu kete myvi depan kite..astaga mmg menguji kesabaran org berpuasa tau..
kete dpn nie la..kite punye geram, bengang, sakit hati semua smp kite snap gambar tau..serious sakit hati..eeeiiiii, rase mcm nk tunjuk je plat no pmpn xde otak nie..

Orang lain pun bile tgh2 jammed pun tgk2 jugak enpon..termasuklah org yg wat luahan perasaan nie..tp xde la smp menyusahkan org lain kak oiii..

Ko duk tgk enpon smp menyusahkan org lain..motor2 dh berapa byk dh kene himpit ngan pmpn nie..kalau kite jadik org yg bawak motor mmg kite hempuk tingkap kete pmpn tuh..bukan takat himpit motor..himpit kete sebelah sekali hokeyh..makan jalan kete sebelah..

Bawak kete mcm org mabuk..ke kiri ke kanan..pastu bile dh stop kete, kete depan die dh kedepan jauh dh kut..die masih tekan brek lagi..sebuk duk tgk enpon..mana kite tau pmpn tuh tgk enpon?..sebab bile die duk makan lane sebelah kiri, kete kite ke kanan skit..so boleh nmpk die pegang enpon..grrrr!!!..

Bayangkan dari exit kat duke highway smp ke simpang dpn celcom jalan semarak die wat gitu...all the way hokeyh..smp kat depan celcom tuh mmg kite xleh nak tahan la..sebab die duk stop tengah2 lane..kete depan dh lama bergerak dh nie..ko masih tekan brek..gerammmm!!!!..sakit betul hati!!!..mmg kite tekan hon lama gile..hamek ko!..pastu tau pun ko terkejut smp meloncat kete tekan minyak..kelam kabut bg signal kiri pastu kanan..kite siap ngomel2 ngan tgn2 semua naik..mata kite mmg direct pandang view mirror die..kesah pulak aku ko nak usha2..hadap la pulak aku ngan mata ko tuh..

Geraaammmmmm!!..istighfar sya istighfar..puasa puasa puasa...T_T

13 comments:

  1. dier kuar awal sangat tu sya takmo masuk opis lagi..hehee..buat le lambat2 atas jalan..

    ReplyDelete
  2. org puasa mmg kena byk bersabar..tp kalo main hp smp kete dh mkn jln bahaya jugak

    ReplyDelete
  3. hahaha..selalu kan berdepan org sakit mental mcm ni.. mmg hon je la penyelamat, nk maki dia xdgr.. grrrrrrrr

    ReplyDelete
  4. erkkk...apsal ada pemandu macam ni eh...

    ReplyDelete
  5. Singgah pagi...
    itu melampau tu..
    nieyl pun klu kat trafik light tgk hp jugak..
    tapi hijau alert jgk...xde la sampai nak menyusahkan org lain...
    ish..wyvi lagi....hahaha

    ReplyDelete
  6. eh.kalau hakak pun marah dik..
    memang banyak jmpa spesies camni...
    akk kalau bwk kereta takut nk main hp...

    ReplyDelete
  7. kang kalau dah terlanggar bontot kete orang, baru die nk sedar. . sengal ! kita pun tgok hp jugak tapi xde la tekan brek sokmo hihihihihi

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    he3
    uols memang penyabor punya drebar :)

    ReplyDelete
  9. Gini la kalau atas jalan raya... macam2 hal ada!

    ReplyDelete
  10. Pehhh memang berasap kalau kena gitu. Jadilah pemandu berhemah sikit

    ReplyDelete
  11. spesies penting diri mmg berlambak ataihhh jalan... sabor jelah ye kak sya :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...