Wednesday, May 13, 2015

:: Mokcik Dah Tuo ::

1st trial..

15 comments:

  1. Ibu Nani tak minat Anlene ni. Beli lepas tu tak dek orang minum. Membazir

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun neves je bile nak minum..tp okayh la not bad..agaknye sbb akak minum ngan air sejuk kut..hehehe

      Delete
  2. saya memang amalkan anlene...tapi stop bila kakak saya cakap minum anlene nanti gemuk..ciss...
    terus saya amik ESP shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaaaa ye ker????...huwaaaaa..

      Delete
  3. slamat minum..kita tkleh minum susu tepung

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe2..anlene ade yg kotak punye..ehh, hehehe

      Delete
  4. Singgah pagi...
    hihi..sama la kita....
    tapi nieyl x tuooo....:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhh, ahkak pun xtuo laie..baru 19thn..huahuahuahua..

      Delete
  5. elok la utk tulang kan.. kite takleh minum susu tepung ni.. susu segar dutch lady ok lg hehe

    ReplyDelete
  6. Dulu kakak pun minum Anlene. Pada kakak sedap sebab kakak memang dari kecik sampai tua minum powder milk (cuma tukar-tukar brand). Tapi sejak ada susu Omega kakak dah tukar. Anlene sedap rasanya cuma kakak bimbang cholestrol sebab dah tua itu yg tukar omega. Teruskan Falsya...

    ReplyDelete
  7. susu baik untuk tulang.... sesuai sgt ngan usia kita2 ni kan...hahaa...

    ReplyDelete
  8. semalam beli utk my mom...

    sudi-sudilah lawat blog saya
    http://85mutiarabeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Ros suka shakleee ostematrix... hihi.. susu minum jgak tp amek farm fresh.. xpregnt pun wat gtu utk tulang kononnya... hahaha

    ReplyDelete
  10. Assalam sya,
    he3
    iols dedolu time peknen minum laaaaaa
    tapi hat perisa cekelat
    tahan la dalam separuh paket
    pehtu tak minum dah
    he3
    dasar sangat kan3

    ReplyDelete
  11. Tak minum pon susu. Harap supplement jer.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...