Monday, May 11, 2015

:: Handy Mandy Baby ::

Qisya nie kan, die kan die kan buat semua org geram ngan peel die..ishhh..kadang kite ngan somi kite pun gerammmmm jer..ehhh bukan kadang, selaluuuuuuu..bile die wat something yg cheeky, something yg yg yg, eh, peel die tuh la, dedua duk ketap gigi geram rase nak gigit..ngan badan hantappppp...sabtu lepas gie cucuk yg last punye la..timbang2 dh 11.3kg..hhahahaha..

Cuti yg 4 hari tuh somi kite duk pasang rak buku..beli kt ikea..murah..59hengget kut kalau xsilap..pastu ade sorang mek tuh die tido sebenarnye..kite kat dapur..daddy mek tgh sebuk duk masang rak buku tuh ler..sekali dgr mek menangis menjerit..sbb bgn tgk2 kite xde sebelah..daddy mek pujuk pun xjalan..nak kene mommy gak..hurmmm..bile dh lama xbenti tantrumnye, kite pun kuau ler pujuk..merajuk okayh pastu sbb kite lambat amek die..haiyoooo anak..

Last2 kite sua screw driver ke qisya..senyap terus okayh u'ollssss..siap boleh gelak2 lagi bile dh amek screw driver..astagaaaaa..so drama queen..sooooooo propaaaaaa!!!..ikut pangai sape lahai..bile dh amek screw driver, terus die gie ke rak buku..aimed terus tang lubang screw tuh..haishhh, tau lak tuh mana placing screw driver.. 
 heiiii u..geramnyeeee..assistant daddy..
 mcm terror je gayanye..
 haaa berebut la ngan daddy tuh..
ishhhhhh itu budak kannnnn...*ketap gigi*
pastu bile dh siap pasang, daddy mek nak angkat la rak buku tuh..
mek kemain lg marah xbg angkat..sbb die xabis lg screw kan rak tuh kut gamaknye..
wakakakkaa..

Qisya nie xde la kate penah tgk handy mandy ke ape ke..hahahaha..xpenah pun lg bg die tgk handy mandy..tp die mmg pantang kalau nmpk screw driver..toy2 die mana ade die main..lambak2 kan depan mata pun takat seminit dua je..pastu dh..itu jer..paling die suke main bende2 yg ade kat hall, kat dapur..haaaaa, itu mmg feveret die la kan..sbb tuh kiteorg dh xbeli ape2 toy dh..rugiiii..kihkihkih..

12 comments:

  1. Singgah pagi..
    Amboi..die pun sibuk nak tlg jugak yea...

    ReplyDelete
  2. dah besar nanti, Qisya ni mmgh jadi anak daddy ni..berkepit aja dgn daddy, suka follow buat apa yg daddy dia minat...haha

    ReplyDelete
  3. Tengok muka khusyuk bila dah dpt screw-driver.
    Sampai moncong-moncong mulut hihi...
    Puas hati dah dpt apa yg dikehendaki:)

    ReplyDelete
  4. ni kene biasakan dgn brg2 dapo plak pasni.. ikut daddy jek dia ye :)

    ReplyDelete
  5. geram tgk mek... handy mandy baby yg cekci,,,hihii

    ReplyDelete
  6. amboi nk nolong daddy ye qisya:)

    sama mcm peel rania time bgn tido.
    confirm cr saya.ayhnya amik pusing muka j..
    kalau bgn tido nmpak umi kt sofa teruih merangkak ke umi walaupon ayh nak ambik :)

    ReplyDelete
  7. Mek nak jadi tukang jugak ke. hahaha

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    he3
    samala dengan my boboboy
    sekarang ni kalo ayah dia nak bertukang memang kena tunggu dia titon
    kalo idaaaaaaakkkk ka
    kojer apa pun tak jadik
    ater semua benda ayah pegang dia nak peganag gitew :P

    ReplyDelete
  9. Bertambah handy mandy dalam umah tu ☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...