Thursday, May 28, 2015

:: Nasi Kerabu & Aksi Mek [Video] ::

Dekat prima sri gombak which dekat sesgttt nak umah kite ade satu kedai makan nama die nasi kerabu..selama nie duk takat lalu dpn kedai je..xde terasa teringin pun nak makan sana smplah one day tuh kite ternmpk ade kawan kite duk upload gambau air jagung madu tarik..perghhhh!!!..tergoda terus..so isnin lepas kite puasa..mlm tuh ajak somi kite makan kat sana..

To be honest kite gie sana semata pasal air jagung madu tarik tuh jer..ngeeeeee..kite mmg suke air jagung..sbb kite suke jagung..kecuali jagung yg letak kat abc..tuh mmg kite xsuke..xtau asal..

Dah smp sana, dh order so sambil tunggu makanan smp kiteorg laki bini pun duk la melayan mek..mmg xleh nampak pensil tau mek tuh..berebut ngan kite..ngan menu berebut, ngan pensil pun berebut, ngan kertas pun berebut..nasib baik la ado pensil ikea kat dlm enbeg..hehe..
 nie la die air jagung madu tarik..
tempting kan..seriously sedappppp..
 nasi kerabu..kite punye..
biasa2 je la..
suap sikit kat somi kite..
die kate kalau beli kat pasar malam lg berganda sedap..
ahahhaa..
dh la arituh mmg ade pasar malam..
tetibe terasa mcm nak terjah pasar malam beli nasi kerabu..

Elok je makanan smp, mek dh nak tido..aduhaiiiii..mcm mana nak bagi makan nie..haishhh...wassup gambau nie kt group wassup family kite..mak kite kate mek xtido petang tuh...duk main smp xtido..hurmmm, patut ler kemain xleh nak tahan mata tuh..
alahaiiii siannye anak mommy..alhamdulillah la mek nie kalau die ngantuk, die x cranky..x tantrum..ikut dan die je..janji die boleh tido..hahahaha..
 kasik close-up skit..

Overall makanan kat sana, hurrmmmmm, tah la..yg penting no more 2nd times la..service out..pekerja sombong..mmg xkan ade kali kedua la..

Nah video mek makan smbl tido..ko mampu???..kihkihkih..

video

15 comments:

  1. Singgah pagi...
    peh!air..melimpah..
    klu tgk gambar nmpk sedap...
    tapi klu tgk ayat last akk tuh...no more 2nd time..
    hmm...dah leh faham dah..hihihi

    ReplyDelete
  2. air jagung madu..terliurrr..ni yg the house of nasi kerabu tu ke??ada tgk video qisya ..ngantuk sgt hehe

    ReplyDelete
  3. aahahaha.. mekkk!! comeyy ngat eh letih sgt lettew..

    ReplyDelete
  4. adoi kesian la tgk mek bun ni..kiikkikiki.....

    ReplyDelete
  5. alahai mek Qisya oiii...geram plak aunty tgok kamu...dah macam Qhaira..asal boleh je lelap....eh tp tgok air jagung tu memang melampau la sedapnya walau x rasa lagi...

    ReplyDelete
  6. sedapnyaa air jagung. ngantuk nyaa mek tuu.

    ReplyDelete
  7. Ya Allah Falsya... kesiannya mengantuk sangat tu.
    Tapi jenis budak baik tak menangis tu yg kakak suka.
    Dapat suap sesudu kunyah -> tidur. Suap lagi boleh nganga lagi... kesiannyaaaa...

    ReplyDelete
  8. air jagung madu? 1st time dengar..
    tapi betul la kan, kenapa nasi kerabu kalau kita beli kat pasar malam / kat tepi jalan, selalunya lebih sedap dari kita makan kat restoren? hahaha

    ReplyDelete
  9. Assalam sya,
    alaaaaaaaaaaaaaaaa
    nak dapat view
    nyampah laaaaaa office ni block you tube
    naaaaakkkk tengok
    dalam fb ada daaaaaaaaakkkk???? he3

    ReplyDelete
  10. Tudia... Jagung tarik mengancam sungguh... Biru nasi kerabu tu eija suka sb dr sejenis bunga bkn pewarna tiruan... Gud girl qisya tak meragam even mengantukk

    ReplyDelete
  11. Hi , boleh share tak lokasi kedai mak mek ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai nie location dekat prima sri gombak..nama restoran "house of nasi kerabu"..;D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...