Friday, May 22, 2015

:: Tetibe Tingin Nak Makan Kat Malis :: ::

Satu malam tuh tah nape tetibe tingin nak makan char kuey teaw kat malis..ngan nasi lemak ayammmmmm...nyum nyum...

Time kite gie tuh weekend..so mmg keramaian org..kalau gie time weekdays xde la ramai org..
 slurppp!!..lapau pulokkkk..
utk qisya..tp die xde la kate makan sambal, ayam ngan telur tuh..kite bg die nasik tuh jer..tp itupun separuh die saje yg taram..hehe..

Dah lama xmakan so tetibe mcm nak makan pulak..tp xlama pun...abis makan je terus balik sbb qisya ngamuk xdpt jalan..tuh la ssh kalau gie tmpt makan yg kekurangan baby chair..heheh..

Aik baru je previous entry cite pasal nak diet kan..nie kire cheat meal la u'olls..kite ikut ape kate kevin zahri suruh jer..satu hari dalam seminggu tuh set utk cheat day..hehehe..

Okayh u'ollss..mommy mek is very the bizi..i'll catch up with u'olls later..once i'm free la opkos..tonight, perhaps..ngeh3..

8 comments:

  1. lama tk mkn malis...last mkn 2012..aritu ada lalu tp tutup

    ReplyDelete
  2. Assalam sya,
    haaaaaaaaaaa
    memola tekuzat iols mek makan sambai tau3
    propa yer :P
    he3

    ReplyDelete
  3. Alaaaa...mkn je falsya..agak2 dah berat betul nanti cari akak. .akak ada solutionnya...dah ramai berjaya dah ni...

    ReplyDelete
  4. Yelah... tak kan Qisya makan sambal pulak. Mahu balik kena marah nenek:)
    Kakak suka kwey-teow basah macam tu:)

    ReplyDelete
  5. mmg sedap ke ckt kat malis tu?
    saya mmg peminat tegar ckt..sanggup drive all the way ke Penang semata mata nak makan ckt dulu..haha

    ReplyDelete
  6. Mcm pnh dgr.kat mana ek malis...hehehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...