Tuesday, May 19, 2015

:: Dip n Dip ::

Untuk yg keberapa kali mkn  dip n dip..

Dip n Dip The Curve..

 sokmo berebut menu ngan mek nie..
 dari tadi duk menyelak menu..tp smp ke sudah xde order ape2 pun..hahaha..
 motip???...kihkihkih..
 haihhh ini mek kan..
 somi kite punye..brownies crepe..
waffle ape tah namanye..

Tah la..time nie kite makan kurang menjadik la..buah keras sgt..
baik kiwi, nenas ngan stoberi..harapkan buah pisang jer..
somi kite kate agaknye sbb gst kut..ahahha..

Mcm mana pun the cokelet very the sedapppp..yummeh!..hahaha..

Cer la teka berapa?..air kite amek mineral water..somi kete hazelnut coffee..
total damage RM99.30..

6bulan sekali setahun sekali boleh la..bg kite ler..kalau nak buat sendri lg bgs..coklat kite banyak kat dlm fridge..mcm2 jenis coklat..godiva la, cadbury la whittaker's la hershey's la ape la..kate pun gie bercuti kat langkawi kan..combine kan semua, beli buah yg dah sah2 manis n fresh, haaaaa, dip n dip kan aje semua tuh..lg murahhhhhhhhh.. 

11 comments:

  1. wah ke dip n dip lg..bila la nk pegi..ajk hubby, die bkn suka chocolate..kena pegi ngan adik2ku

    ReplyDelete
  2. wahh sedap ni....bila la sue nak G sini ni...nak G tak terpegi pon

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi...
    wow!sgt mahal kot...

    ReplyDelete
  4. penuh limpahan coklet..memang terbang melayang $$ gi sini..

    ReplyDelete
  5. cedapnya..... Ayu tak sampai2 lagi..plan dah berkali dah..yum yum!!

    ReplyDelete
  6. Dip n Dip ni kalau betul2 teringin atau mengandung pastu ngidam boleh la pegi, kalau setakat sesaje nak isi perut ku tak rela...hihihi rase membazir je. Tapi bagi yang mampu tak salah, sebab coklat die sedap kan?!

    ReplyDelete
  7. Assalam sya,
    haaaaaaaaaaaaa
    hat ni kaaaaaaaaaa kalo ikutkan iols memang nak try
    taaapiiiiiiii
    dah tahu dah ayat hubby "baek makan nasi lagi kenyang"
    nengok rege dia pitam kekdahnya :P

    ReplyDelete
  8. Saje je buat air liur meleleh. Kejam ! Hahaha

    ReplyDelete
  9. uishhh... sedapnya kak sya... pernah singgah sekali je hehe... imanina mmg suka sgt la kalu coklat2 ni.. brownies crepe mmg mngancam tp hari tu take away smpai rumah dah kureng rasanya huhu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...