Wednesday, May 27, 2015

:: Qisya's Play Time :: Kidz Paradise, Quill City Mall ::

After makan kat "Kun Anta", ehh, hahahhaa..kate pun arab kan..kite suke lagu tuh sebenarnye..catchy sgt lagu tuh..ngeeee..ehh, dh termelalut lak dah..

After makan kat situ, kiteorg gie Quill City Mall..saje je bawak mek gie indoor playground kat situ..dah lama dh nak bawak sebenarnye sbb si botak kate kat sane mcm ade sand apo tah namo ehhhh...lupo den..

Nak gie bawak main pasir pantai xtau bile..bile ajak daddy mek gie pantai, die kate boleh jer..dekat sgt tuh..bile tanye pantai mana..pantai dalam..huwaaaaaaaaaa...

Nama indoor playground tuh Kidz Paradise..2nd floor..sebelah MPH..

40hengget per-entry..main smp lebam...ngihngihngih..

Moh le layan gambo..
dpt "gelang emas" tebal..hahaha..
 lekat kat belakang terus...lg bgs sebenarnye..pasir xmasuk dlm diapers..
 suke mek main bola nie..

Pas main bola2 kaler2pul tuh, gie masuk kat tmpt sand pulak..
 nasib baik la mek xgeli..hehe..
 tetibe fefilling mcm tgh berpantang pulop..wakakakaka..
dengan stokin segala bala..
 ade gelongsor..best gile main gelongsor tuh..
ehh. kantoi lak..
xde, kite naik sekali ngan mek..hehe..

Ade la dekat 3 jam kite duk dlm tuh..hurmmm..

Boleh pulak bile kite kate, "okayh qisya, let's go"..terus nak mengamuk xnk balik..mmg xnk balik u'ollss..selama nie bawak gie indoor playground xde masalah pun..alih2 semalam mengamuk lak die..melentik2 badan nak turun main lg..haiyoooo mek..

Weekend nie mommy daddy bawak lg okayh..gie Gardens pulak..;D

12 comments:

  1. penah bawak bebudak ni sekali je....hahahha..mmg layan abis...si syawal sampai tak mo keluar la kan

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...
    qisya suka main pasir la tuh mommy...
    klu cmtu,nnt minta mommy buatkan playground kat rumah yea...:P

    ReplyDelete
  3. Moncong tu moncong tu nak g aner haaaaaaa mek? hehehehe

    ReplyDelete
  4. Qisya dah makin besar dan tahu menikmati permainan yg dia main tu
    Dulu tak tahu lagi. Ni kalau pergi garden pun sama juga kakak rasa:)

    ReplyDelete
  5. Seronok lah qrisya tu dapat main pasir tu Falsya..
    Mana dia nak balik dah :)

    ReplyDelete
  6. seronok bawa anak tempat macam ni kan..seronok je tengok cek mek tu..tu muncung dia tu..

    ReplyDelete
  7. Aunty pun nk join jugalh...
    Nk fefiling tpi laut...hihi

    ReplyDelete
  8. amboii mek main sampai tak pandag dah orang ambik gamba. hiksss

    ReplyDelete
  9. bestnya... boleh la bwk imanina nnt... tgk kaki comel mek tenggelam dek pasir... haha

    ReplyDelete
  10. dh naik rege..dlu dlm 30++..pernh gk nk pegi tp nk cr promo murah hehe..suka la qisya main pasir tu

    ReplyDelete
  11. Assalam sya,
    pasior ker tu???
    pelik pulop ghoper pasior nyer tu
    geli pulop iols he3
    siap mek tenggelam dalam dia tu he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...