Monday, May 18, 2015

:: Memasing Dah Besau, Boleh Pikir Sendri ::

xnk komen lelebih pasal org yg kejap pakai tudung kejap bukak tudung nie..
like i mentioned, memasing dh besau, boleh pikir sendri..

Bende nie penah jadik topic perbualan kite ngan somi kite..

kite, "domok, kalau tetibe i wat hal bukak tudung 
kat luau pastu amek gambau post kat fb, u buat ape?"
somi, "i tombok u nak..jgn wat hal lah"

Wakakakakakakakaka...jgn risau domok..i will not do that..whatever it takes..insyaAllah..

p/s : punca entry sbb tetibe terbaca kat page penmerahdotcom kat fb psl topic nie..ade retis memula pakai tudung tp skang nie dh bukak tudung..xglemer la tapi retis tuh..kite pun xtau sape..muahaha..baca gak komen2 org..biasalah kalau topic2 gini jgn harap mintak dikomen utk dipuji la kan..hahahaa..ikutkan ramai je gitu..n few of my friends pun ade gitu jugak..xpe lah, itu hal deme..lantak kome ler..yg penting jaga aurat sendri sudah..diri sendri pun byk lg yg nk kene ubah..hehehe..

12 comments:

  1. Betul tu.. doakan moga kita istiqamah la dalam menutup aurat ni.. sedih bila tengok ade orang macam tu kan..

    ReplyDelete
  2. Belum sampai seru kata mereka.
    Mati kalau nak tiba, tak yah di seru seru.

    ReplyDelete
  3. its happen always... xphm gak nga org cenggitu...

    ReplyDelete
  4. Hahahaha ada-ada Falsya ni..
    Jgn nanti kena tumbuk..
    Betul tu falsya..
    Masing2 boleh fikir sendiri dah besar kan ..

    ReplyDelete
  5. ada bc gk..tk kenal pn saper..retis ek

    ReplyDelete
  6. Akk pun kategori lewat jugak pakai tudung...ms belajo msuk uitm umur 18thn br pakai tudung...tp once dah pakai xmo dah bkk2..yg ptg kita pakai kerana kita takut Allah

    ReplyDelete
  7. Adusss...akak lom pakai2 lg ha....doakan ye...

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    betui3
    pandai buat pandai tanggung
    tapi dah jadi tanggungjawab untuk orang keliling tegur
    cuma kaedah teguran tu pun kenala ada cara yer dop

    ReplyDelete
  9. Smoga dia diberi hidayah. Ramai org macam ni.

    ReplyDelete
  10. Amboii nak tumbuk. Hiksss. Moga kita kekal berhijab

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...