Wednesday, May 13, 2015

:: Cuci Mata ::

Kite nak cuci kan mata u'olls ngan gambau2 anak dara kite yg sorang tuh..
 kemain menjilat sudu..
 time nie mata ngantuk tp tahan mata..pastu ngamuk2 sbb ngantuk..
 sejibik sejiban muke daddy..
kiss sikittttt...ehhh kiss byk byk byk...

Okayh..dh bersih belum mata u'olls..

Nak sambung buat kirija..bubuiiiii...

25 comments:

  1. Tengok gambar Qisya ni mana puas sebab tak dpt pegang..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah ade rezeki kite jumpa ye kakak..;D

      Delete
  2. Singgah petang...
    Segar biji mata nie..kelopak mata je xnak segar lagi..hahaha..
    eh!akk dgr ye fafau sebut nama nieyl?hahaha..nak tergelak nieyl dgr... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ado ler dik..akak duk dgr jugak..kemain berbelit lidah farah..ahahhaa

      Delete
  3. layan ipad sampai mummy dia ambik gambar pun mek buat derkk jer...hahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuh la kak..mmg die wt xtau jer..kalau kacau penglihatan die, die tepiskan je tangan falsya..

      Delete
  4. Betul!!
    kopipes muka daddy nya...haha

    ReplyDelete
  5. bibir dia merah semula jadi ye falsya..suka tengok bibir dia..merah bak delima

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah mar..mmg merah gitu..sejak azali..hehe

      Delete
  6. Olor bibir dia... nnt besar mesti cntik mcm mama dia.. hihi

    ReplyDelete
  7. eee bambam sgt niiii gomol sedap nih!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ari2 gomol pun xpuas gomok kak oiii..wakakaka

      Delete
  8. meh2...aunty lieya kiss2 syikitttttt....

    ReplyDelete
  9. mmg boleh jdi model product kecantikna bayi budak montel ni
    ahahhaa
    weih..
    cake tu boleh je ko nk order.tpi awal bulan jun.
    tunggu budak2 ni cuti sekolah
    tak terkejo aku nk membuatnya nnti
    amacam?
    geng terbiau
    ahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe wehh aku tunggu ko free janji aku boleh ngoder ngan ko..kite kan geng terbiau..mana boleh ko biau kan craving for ur cake gitu jer..ahahahaha

      Delete
  10. Assalam sya,
    alahai mek gebu gebas he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...