Friday, March 13, 2015

:: Abang Abang ::

Kaum-kaum adam..sila tukar perception anda towards kaum-kaum hawa..yg kalau selfie hanyalah kaum-kaum hawa je yg buat..no no no u'olls..u were wrong guys..kaum-kaum adam pun suke selfie hokeyh..

It's proven!
Hahahahha..see see..i've told ya!..hahahahhaa..

Nie kat jalan semarak..biasalah pepagi kat situ mmg jalan jammed..tp jammed tuh kat area yg nak u-turn bile exit dari duke highway je la..after u-turn smp kt traffic light dpn sekolah tuh dh smooth..so bile get stucked kat jammed nak u-turn tuh, ternampak kete sebelah duk adjust henpon nak selfie..

I tot it was a kakak..tp kenapa tgn tuff nau..sekaliiii, eh eh, abang la..abang-abang..beria abang nak adjust angel ye bang..4minit beratur kat sebelah abang, dekat 4 5 6 kali abang try..nak adik tolong amekkan gambau???..kihkihkih..

Senyum kite bile nmpk..sbb mcm kiut..abang muke ganas tp selfie..xsalah..adik xckp pun xsalah..tp abang nmpk kiut sgt..ahahahahahaha..

7 comments:

  1. laki pn kaki selfie..hehe..tgh2 jammed kn..

    ReplyDelete
  2. haahha...sempat tu..nampak sangat bosan tu siap selfie...

    ReplyDelete
  3. Kahkahkah,,,,bila dah sangkut dalam jalan sesak khenn. Selfie lah dulu.

    ReplyDelete
  4. Hubs akk penah selfie hanta kat wasap akk.akk suruh dia jgn bt lagi...hahaha..entah..rasa mengarut plak..wakaka

    ReplyDelete
  5. Assalam sya,
    tu abang sasa ke abanga adik2 gitew????
    he3

    ReplyDelete
  6. hahahhaa. tengah jammed pon nak selpie ye bang ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...