Tuesday, March 17, 2015

:: Pizza Hut ::

Sabtu lepas kiteorg gie Sunway Pyramid..kebetulan je pun..sbb dh alang2 gie area2 sana kan..sebelum tuh kiteorg gie Vans and DC punye warehouse sale kat area sports planet sunway tuh..nak carik kasut qisya..bile dh dpt, tuh yg lps tuh singgah Sunway Pyramid jln2..hamboiii singgah katenye..hehehe..

Nak ke dinner so kiteorg decided nak makan kat situ je..puas duk mikir nak makan ape..mmg masalah betul kalau nak pilih tmpt makan nie tau..pastu tetibe tingat ade pizza hut kat pintu masuk parking..tetibe mcm, ehhh makan pizza hut la..dh lama xmakan pizza hut..husband kite pun okayh jer..boleh je..so off we go to pizza hut..;D

Bertahun dh rasenye kite xmakan kat pizza hut kut..sepanjang kite ngan husband kite, plus minus dlm 5 thn together, xpenah sekali pun kiteorg gie makan kat pizza hut..kite siap tanye husband kite penah ke idok makan kat pizza hut..xde katenye..sebelum ngan husband kite pun rasenye dh bertahun kite xmakan kat situ..kalau tetibe tingin nak makan pizza, mmg setiap kali tuh la akan delivery pizza dari dominos jer..tah la, kite mcm lg prefer dominos compared to pizza hut..

Kiteorg amek set for 2..
 air mesti mirinda stoberi..eheheh..
 mushroom soup mcm dh lain..rase xmcm dulu..tah la, bg tekak kite la..tekak korang xsure la kan..
 yg ini pun dh lain..
 this is something new..rasenye last time xde kut creamy fettuccine nie..rase die, hurmmm, biasa2 je sbb dlm tuh dieorg letak bawang putih byk sgt smp hilang rase creamy tuh..rase bawang putih yg sgt kuat..
lupe dh ape namanye..kihkihkih..kite mkn 1 slice je pizza nie..xabis so kiteorg take away..sambung makan kat umah..tp kat umah kite makan 1 slice jugak buat syarat..nnt kang husband kite bising sbb die kene abiskan sensorang..hehe..

Overall, kite still prefer dominos la..kalau dominos, regular pizza tuh kite boleh abiskan sorang..tp opkos la hanya spicy sambal jer yg jadik pilihan kite..hehe..sbb dominos xmuak kut..tah la..

9 comments:

  1. akk cter psl pizza nie...
    rasanya dah lama jugak la nieyl tak jejakkan kaki ke pizza hut ni...
    nieyl pun lebih suka dominos... :)

    ReplyDelete
  2. Nani kan dah muak makan pizza sebab ada sekali tu dalam seminggu dua kali gi makan pizza.hahahah.sekarang dah tak boleh terima tekak ni

    ReplyDelete
  3. lama tak ke pizza hut.. itulah pernah tahun lepas, anak2 cakap nak makan pizza.. lastly ibu laa yang kena abiskan.. kurang menjadi pilihan anak2 nampaknya..

    ReplyDelete
  4. oaky je pizza hut boleh domino pon boleh..skarang ada promo kan kalo take away yang regular baru 10hengget..aritu beli large 15hengget..

    ReplyDelete
  5. Assalam sya,
    betui3
    iols pun prefer dominos he3

    ReplyDelete
  6. kan..
    dominos lg bestttt
    sy pon last jejak k pizza hut 2013 rasanya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...