Wednesday, March 18, 2015

:: Sooo, Ini La Keje Mek Nyeah ::

Satu hari tuh jenuh kite mencarik mana je remote tv nie pegi..kite dh smp carik kat drawer dapur tmpt mek selalu sorok barang2 tah ape2 dlm tuh..tp xde pulop..sbb ape je barang dari hall depan, die bawak simpan dlm drawer cabinet dapur tuh..hurmmmm..haiyoooo..sekali kite tanye la ke mek mana remote tv..tah canner tetibe die gie kat sliding door, pastu amek remote kat atas meja yg duduknye kat car porch...oooooo ini keje mek nyeah...dh pandai sorok remote..

Kite lak boleh xperasan tah bile die letak situ..hehe..lps kite dh amek, die main2 balik remote tv tuh...bile tgk ape yg die tekan tuh kuau kat tv, lg la die suke..pastu tepuk tgn sendri..pastu senyap2 die bawak remote tuh kat sliding door..dh ade port baru nak sorok barang nmpk..hahaha..
gotcha!..hahahaa...comel je tauuu..
haih la mek muncit shayang mommy nie..geram tau mommy!

video
ish ish ish...gheghet peha kepci tuh kang nak?

13 comments:

  1. Hahahhaa.mek nak ajak akak main sorok2 barang dalam rumah pastu cari.Wahaaa.oanjang akal dah ni

    ReplyDelete
  2. haha comelnya, jauh juga disoroknya, Fadya belakang tv :)

    ReplyDelete
  3. Ingat pulak dimana dia sorok bila ditanya, itu yg salute kan:)
    Cerdik Qisya ni..

    ReplyDelete
  4. hehehe..boncit yg comelll..meh sini nak chiummmm pewuttt tuh!

    ReplyDelete
  5. sukanya mek sorok brg ye... heehee... dh la comel jer peha ngan perut muncit tu... geram aihhh....

    ReplyDelete
  6. bambam! geram btul! banyak akal dah ye mek

    ReplyDelete
  7. Hahahaha...macam-macam dah peel dia ye. Peha tu aiiiii geramnye lahai!!

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    ooohoiiiiiiiiiiiii
    sorok remote yeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  9. gud girl qisya... ingt apa yg dia buat hihi.. dan faham apa yg mak dia tnya..

    ReplyDelete
  10. haha..kalo brg ilang cari mek lps ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...