Friday, March 20, 2015

:: Symptom Mak2 Menular ::

Semenjak kite tukau wallpaper henpon kite gambau latest mek kan, Allah, makin rindu rindu sesgttt kite ke mek..mmg mcm xsabau nak abis kul 5.45 setiap hari..padahal time tuh baru je otw nak ke opis..T_T

Sebelum nie pun mmg wallpaper gambau die semata..ape saje yg boleh buat wallpaper mmg semua gambau mek..wassup kite punye chat wallpaper pun gambau mek..tp bezanye sebelum nie gambau time die baby..xde la rase sgt..tp bile dh tukau gambau yg paling latest nie tetibe rindu terlebih pulak..

Sgt symptom mak2 kan..

 she's my angel from heaven..tq ALLAH..

Itu wallpaper utk lock screen..everytime nak unlock phone, everytime tuh la akan nmpk gambau nie..gambau nie la yg wat hati meronta2 nak balik..nak sgt balik sbb nak peluk cium mek..meronta2 nak balik cepat2..serious xtipu..mmg hati nie, ishhh tah la..hard to explain why..xsure la kite je ke yg rase mcm nie..but i'm pretty sure yg u'olls pun mesti ade rase gini kan..nk2 pulak yg ade anak kecik..
gambau yg mcm nk bersilat nie utk screen la..
tp xberapa nk meronta sgt sbb terlindung dek apps yg ade..kihkihkih..

Biasalah ye u'ollssss..symptom mak2 mmg gini gamaknye kut..kene pulak anak skang nie mmg tgh sedap digomol2..dipeluk2 ketat2 yg rase xnk lepas..mungkin sbb anak kecik lagi kut..pastu byk je peel2 comel yg die buat..dh banyak akal dh skang nie..haaa, nie nak habaq mai..semalam mek pecah kan gelas kaca kat umah nene..die campak hokeyh gelas tuh..yg lg geram dgr lepas campak tuh die boleh gelak pastu tepuk tangan..mcm satu kejayaan besau la yg die wat..bile dgr tuh xtau nak react mcm mana..betul2 bercampur baur perasaan..hahahahaa..

7 comments:

  1. awak keje kat mana eh jln yap kwan seng tu? blk 5.45 cam keje bank je..hehe

    ReplyDelete
  2. Setiap mak memang rindukan anak2 nya tak kira lah anak tu masih kecik atau dah besar Falsya.. akak pernah letak gambar anak atas meja ofis .. pastu ofis mate lelaki tegur.. mana gambar hubby.. kalau saya mesti jeles sebab tak ada gambar hubby juga atas meja ehe :)

    ReplyDelete
  3. geramnya aunty tengok, so international look :)

    ReplyDelete
  4. hihihi...makin besar...makin rindu kan...
    comey..:)

    ReplyDelete
  5. ken abwak mek gi kerja lah baru tak rinduu. ihiksss

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...