Friday, March 27, 2015

:: Suke Over Tau ::

Ye mmg kite seorg mommy yg hover..hiks..
Kiutkan..itu hari la beli kat Aeon..hehe..

Anak baru ade 6 batang gigi kut..mommy mek yg hover belikan mek toothbrush ngan toothpaste segala..muahahaha..

Try la nak gosok gigi qisya..kemain geli geleman mek..pastu lari2..tp kalau mek wat sendri xpe..reaction muke mmg muke pelik laaaa..hahahaa..

12 comments:

  1. amboi qisya dh ada berus gigi hehe

    ReplyDelete
  2. alalala....comey nyer...
    geram pulak tgk...

    ReplyDelete
  3. Kakak nak tengok anak dara gebus tu gosok gigi dia
    Tunjuklah gambarnya:)

    ReplyDelete
  4. alaa xpe laaa tanam budaya suka gosok gigi dari kecik. 6batang punn ape ade halll hehehehhe

    ReplyDelete
  5. tak mula dari gg kecik..kasi anak biasa..tak hover pon sya....sue pon ajar anak2 berus GG dari kecik..sekarang alhamdulillah dah jadi rutin buat dorang, walaupun banyak main..hahahhah

    ReplyDelete
  6. pastagigiku waktu kecil,,, jadi inget masa laluObat Maag

    ReplyDelete
  7. salam,

    tak over la klu beli tooth brush n tooth paste awal....betul la tu caranya. kena introduce awal baru la later on senang anak2x nak diajar.

    free2x , meh la visit n follow superbchombi.blogspot.com.

    ReplyDelete
  8. Salam sori falsya bole ke kita nak tahu no telefon ida yg jahit baju area puncak jalil tu? Tq

    ReplyDelete
  9. Assalam sya,
    Fayyadh pun ada hat ni
    doluuuuuuuuuu laaaaa
    asyik pegang ja hokeyh
    sampai ilang :P

    ReplyDelete
  10. Mmg bagus ajar gosok gigi dari kecik...nanti dh besar xde la malas lagi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...