Tuesday, March 3, 2015

:: Nutella & Go..Menyesal Berpanjangan ::

Dulu time pegi langkawi seriously kite regret xbeliiiiii
Nutella & Go nie sekaton dua..;((((((

Memula takat beli 3 je..kengkonon nak try dulu la..kalau sedap kengkononnye jugak nak gie tempat tuh pastu borong bebyk..sekaliiii xsempattttttttt!!!..huwaaaaaaa..sobssss..

And kite ade la post kat fb..yg friend ngan kite kat fb tau la gamaknye..heheh..and dari situ ramai yg terliur jugak sebenarnye..huahuahua..and thanks to blogger jugak, waty (xboleh nak letak link sbb update thru enpon)  sbb kirim dekat kawan opis die yg kebetulan gie bercuti dekat langkawi..nasib baik sesama terliur..hahahahha..

Sementara nak tunggu nutella & go tuh sampai, moh ler kite DIY nutella sendri..kihkihkih..
I have my Nutella but i don't have "bamboo stick cookies" to dip inside it..but i do have Pepero, though..so suddenly, i've came out with an idea..
Celup je pepero dlm nutella..hahaha..senang abis cite..sedapppp..

But kite still lg nak yg nutella & go tuh sbb qisya suke..kalau keluar boleh la bawak sebekas 2..and nasib baik la husband kite ade pesan kat kawan die..yeayyyy!!!..kat kl ade jual but bapok mahainyeee weh..sekotak nak dekat 90hengget padahal kat langkawi baru 50lebih je sekotak..dlm sekotak ade 12..

15 comments:

  1. celop jari je la... sedap jugak. hehehe

    ReplyDelete
  2. bli je biskut jejari pastu celop nutella...hehe...kt kl ada jual tp mhl la..kalo kt langkawi sure murah...kt kl dkt candylicious tu ada jual...kita suka pepero...aritu adik p langkawi pn kirim pepero

    ReplyDelete
  3. SEDAP TU...SUE PON PENAH MAKAN SEKALI, TERUS RASA NAK LAGI...TP X DA..HAHAHHAHAH

    ReplyDelete
  4. cedapnya..tak pernah try lagi. nanti kalau ada yg gie..nak kirim la..

    ReplyDelete
  5. jangan makan bebanyak... ketagih karang... kalau mengigigl tahan gian... sendiri tau lah kesannya.... hahahaha

    ReplyDelete
  6. alaaa nak jugakkk.....alaaaa...aaaaa...

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaa tengok. terliurrrrr :D

    ReplyDelete
  8. Tak pernah makan. Tapi boleh tahan gak harganya yerp. Ada jual kat Jaya grocer RM8.90 klo tak silap. Nak beli macam tak berbaloi dgn isi nya yg comel. Bulan 5 ni member gi langkawi. Boleh lah kirim coklat ☺☺☺

    ReplyDelete
  9. Alahai..giler sedap!!
    Akk xpnh cuba to akk tau mmg sedap punya..hahhaha..

    ReplyDelete
  10. saya sapu kat roti gardenia, lagi mantap! hahaha

    ReplyDelete
  11. Macam-macamlah Falsya ni..
    Ok jugalah janji rasa sedap kat tekak:)

    ReplyDelete
  12. Assalam sya,
    iols beli nutella tu sebekiah sajork
    si fayyadh pun sorang he3

    ReplyDelete
  13. huwaaaaaaaaaaaa sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa ! eh tk bleh bleh kita diet ahhahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...