Wednesday, March 18, 2015

:: Kakak Kawasan Makan Roti Paratha Dgn Sgt Bergayanye ::

Nak tgk mcm mana gaya gangster paradise makan roti paratha?..

Nak tgk mcm mana gaya kakak kawasan makan roti paratha?..

Nak tgk??..

Nak tgk?..

Betul nak tgk nie???

Nahhh, mommy monster tunjuk..
 nmpk x gaya kakak kawasan tuh..
kaki kakak kawasan tuh mmg xleh letak bawah..
seploh kali duk betul kan kaki tuh, doploh kali kakak kawasan naikkan kaki die..
ngan lutut bercalar sbb jatuh kat jalan tar..
 berani ye kakak kawasan duk ala2 gangster gitu..
dpn daddynda ngan mommynda pun boleh duduk gitu nyeah kakak kawasan..
kakak kawasan nie la langsung xrespect daddynda ngan mommynda tau..
kang daddynda lucutkan pangkat kang tau la..

Wakakakakkakaa..tah apo tah yg mommy mek nie meghapek tongahari2 buto nie..membongak yo mommy mek..hahahahahaha..

Skang nie kalau duduk dlm baby seat tuh, mesti nak keluar..bile dh berdiri tegak kat atas baby chair siap lutut kebawah duk bersandar kat belah belakang tuh dgn rase xbersalah, kite ngan husband kite bising la kat mek..ye la dibuatnye terbalik ke belakang, dibuatnye xsempat nak tangkap ke ape..dh la lantai semata bawah tuh..dibuatnye kepala landing dulu..nauzubillahiminzalik..mintak dijauhkan..tp sudahnye dgn muncung2 die, duk hanyun2 jari die tuh duk ayorkkan kite ngan husband kite..aik, mommy ngan daddy ke yg berdiri atas baby chair nie..eeeiiii geram pulak..

Mmg skang nie kene sentiasa locked mek baby chair..xleh lepaskan dh..xlock nnt mek panjat baby chair tuh..nangis la menjerit la kat situ sbb xleh nak berdiri..biau mek nangis skang, jgn nnt kendian mommy ngan daddy yg nangis..

10 comments:

  1. Geram betul kan tengok lengan dan peha Qisya ni.
    Kalau dah khusyuk makan mestilah nak cari keselesaan badan
    Tak kiralah kaki naik macam mana pun janji selesa buat dia:)

    ReplyDelete
  2. Huiyoh! Kak yong datang.... haha

    ReplyDelete
  3. Hee3 mmg ada stail lah...eii kerusi n mangkuk tu sama cm syafi anak uncle punyala...mommy beli kt ikea ek...

    ReplyDelete
  4. lepas ni bawak la kakak kawasan makan cheese nan RSMY tu hahahaha..

    ReplyDelete
  5. Assalam sya,
    he3
    alaaaaaaaaaaahaaiii
    mek
    ganaih he3

    ReplyDelete
  6. amboi...
    bergaya sgt yea...
    qisya² tomey...

    ReplyDelete
  7. hihi..aksi selalu mencuit hati mek ni..
    x sbr nk tgk dia bsr..msti comey sgt2 ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...