Thursday, March 26, 2015

:: Skip Tang Tuh Pun Nak Reject ::

Nie nak tanye serious isu nie..
cepat ngaku..korang gini x?..
wahahaha..

Kite ngaku kite perempuan yg memilih itu..sbb kite mmg akan skip roti first..xkisah la ape saje jenis brand roti..selalu yg makan roti first tuh husband kite..bahahahaha..

Nasib baik la husband kite bukan spesis brader nie..kalau x, mesti husband kite xpilih kite..waakakakakakakakakakkakaka..

"To bradah, don't la so picky la u..it just a roti what"
kihkihkihkih..

*klau betul ade org gini, xtau la bile tahun die nak kawen..hahahaha*

11 comments:

  1. hahaha...hubs akk pun suka makan yg first tu..akk kalau yg first tu akk bakar baru makan...cerewet...

    ReplyDelete
  2. Haha... kakak baru terfikir memang kakak rasa semua kita samalah Falsya.
    Anak kakak pun sama juga. Roti yg paling atas dan bawah biasa abang yg makan. Kakak dgn anak-anak sama aje. Nasib baik dulu abang tak tahu kalau tak agaknya dia tak nak kakak kot:)

    ReplyDelete
  3. ada bc psl ni kt fb...kita pn kalo mkn roti tk amik yg 1st sbb die kulit tebal..suka yg bwh2 and tgh2 hahaha

    ReplyDelete
  4. sue roti pertama adalaha fav tau..hahahha...geng ngan syawal...

    ReplyDelete
  5. Tak baik tau..

    Org Somalia tu serdak roti pun diaorang makan..

    Insaf tak?
    Insaf tak?
    Insaf tak?

    :P

    ReplyDelete
  6. Hehehe...kekadang memang skip. Terus amik no 2 ☺☺

    ReplyDelete
  7. Yg 1st tu akan dicombine dgn yg last. Sbb in the end mmg berebut jgk bhgn tu. Haha...

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    iols ni ikut nasib la kan3
    tapi memang tinggai hat 1st tu utk mkn ngan yg last laaaaaaa kan3
    sapa dapat kira nasib badan la he3 :P

    ReplyDelete
  9. Eerk..bukan setakat skip je..kulit tepi2 roti pun akak buang falsya...sampai kawan2 pelik..ko dh kenapa semua ko buang...hihihi...yes I olls mmg memilih...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...