Thursday, August 21, 2014

:: Aksi Bahaya..Beware!! ::

Qisya dh makin melasak dhhh skang..nenek wassup gambau qisya kat group..
p/s : anak2 yg masih tido dlm buaian jgn ikut aksi bahaya ini ye..

Dh pandai dh nak kuau dr buaian dhhh..hamboiiiii..tersembam muke kat lantai nnt kang mek..dh la rambut xberapa nak ado..teserlah kekurangan rambut mek tembun..kihkihkih..

Skang nie dh memusing2 bdn dlm buaian..nenek lmbt ambik mulalah terjulur kepala nak kuar..dh mcm kura2 dh mek tetibe nmpk kepala je..huahuahuahua..saje je nenek biaukan, saje nak tgk akal die..makin lama makin menjulur..sebelum amek qisya smpt lg nenek snap pic..nak tunjuk kat mommy qisya katenye..biar mommy die tau anak die skang nie dh melasak..ahahahaha..

Mmg xleh biaukan dh die dlm tuh..dh pandai nak kuau dr buaian..adehhhhh..nasib baik la kat umah tido xde buaian..kalau x, mmg dr dapur mommy pun join skali jadi kura2..skit2 jenguk skit2 jenguk..ehhhh, tp kan skang nie kat umah pun mcm dh jd kura2 dh..kalau kite kat dapur mmg sentiasa jenguk je mek tembun..kalau senyap je die, mesti ade bende yg die wat..

Tangga umah mek x smp lg..xperasan ke xtau ke ape ke tah la..tp kang kalau itu mek dh start jejak tanggaaaaaa, itu jam mmg kene beli baby gate la pacak kat tangga..bahaya wooooo..

11 comments:

  1. mek bun memang geng sungguh la ngan izz...izz pon ada gambo gini gak..hahahahhaha...tp yg best...nenek mmg blogger jugak ni...blogger tak da blog...pinjam anak punya...sempat je snap kan..hahahhahah

    ReplyDelete
  2. oit mek, nk jd supergirl ke?? hamboihhh, cntik je kan perangai.. danish mengganas mcm tu gak, tp sbb kena bedung, sekadar mengiring gitu² je la.. umah ada tangga ni kena duoble triple alert..

    ReplyDelete
  3. kne ltk tilam kt bwh tu .. amni pun selalu je kuor sdiri ms dia pandai merangkak dlu .. tp dia kuor kaki dlu .. pnth jgk jatuh buai .. melalak le kjp.. kalut toki ngn tokwan dia.. tp anak2 dara zmn skng ni lg lasak ..

    ReplyDelete
  4. aiiyoookk.. kena jaga2 selalu klu budak melasak camni.. hessa tido bawah jer

    ReplyDelete
  5. budak kalo tido buai ni la bahayanya sya..nak kena alert selalu..
    better alas tilam kat bawah tu..takot kang kita tak sedar camaner..

    ReplyDelete
  6. bahayanya Falsya, nasib nenek cepat tengok...hai Qisya bole masuk fear factor ni :)

    ReplyDelete
  7. Aqil slalu wt cmni.penah skali dia turun sndiri dr buai n penah skali buai tbalik sbb dia dok melasak bgoyang2 kt dlm buai.skrg ni bl dia lena ckit trus angkat tdo kt bwh.rsau jatuh ke apa

    ReplyDelete
  8. betoi4x.. bahaya sgt
    cuma kita boleh rendahkan cikit buaian tu & letak tilam yg bujang ke @ toto yg d lipat 4 ker
    lagi baik la kita slalu alert kan...
    nureen pon x guna buaian kat umah, juz umah bb sitter
    slalu gak bb sitter crita sama masa qisya jgk..., cuma skrg dh lega bila anak dh 2y++ :)

    ReplyDelete
  9. Kena jahit atas kepala buai tu Falsya.. takutlah kakak. Tengoklah kepala dah terjulur hihi..
    Bawah buai pun sebaiknya bentang tilam ajela. Kalau terjatuh pun taklah sakit
    Ligat dah Qisya ni...

    ReplyDelete
  10. bahaya tuh kak..
    ha'ah..nieyl slalu tgk org jahit kepala bahagian kepala tuh..

    ReplyDelete
  11. Alahai..bahayala qisya .nti benjol kepala awak tau..nanti letak tilam kat bawah bantal dia

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...