Thursday, August 21, 2014

:: Sporty Yet Feminine ::

Time kat ostolia, kiteorg ade singgah factory outlet kat Ashmore yg jual brand mcm Billabong, Roxy, Quicksilver, Von Zipper dan yg seangkatan dengannye la..mmg serious murah..murah sgt..kebetulan time kiteorg pergi, kat sana tgh wat sale..mmg lg murah la..bile dh murah xkan la xmembeli kan..harus la beli..sbb mmg murah sesgt murah..

Baju bajan, hanbag, purse n jam..

Jam Billabong tuh memula dh nmpk dh..dlm hati berkata, "ishh murahnye..20AUD (RM60) jer?"..tp bila nak ckp ngan mok mok terus telupe sbb nmpk brg lain..boleh??..hehe..bile nak balik tuh la, adik ipo kite tunjuk jam yg die beli utk gf die..terus kite mcm, "alaaaaaaa, jam nie la yg akak nak beli td"..tetibe mcm teringat nak beli..kihkihkih..

Bile mok mok tanye "nak ker?"..mmg nak nak nak nak la kan..tp time tuh mok mok gie runner ngan adik ipo kite gie beli jam tuh..kite xleh nak ikut sbb qisya tgh tido ke tgh minum susu..gitu2 la..xleh nak gie mana sbb time tuh qisya tgh moody yg teramat sgt moody..

 nie la jam tuh..kite suke kite suke..sbb warna itam pastu siap ade munge2..hikhikhik..
 alaaa, jam murah je u'ollssss..60hengget je..
suke kite ngan jam nie..mcm sporty yet feminine..feminine kah?..hehehe..

7 comments:

  1. kain ke? kita ganas cepat kotor..
    kalu keje opis xpelah..nak motong getah x sesuai ni..

    ReplyDelete
  2. sale kat sana, mmg betul2 sale..bukan macam kat malaysia..menipu lebih...hahaha

    ReplyDelete
  3. ha'a...comella...feminin yet sporty..hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaa jam.. nampak ladies kat situ.. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...