Tuesday, August 26, 2014

:: Tuhan, Jaga Dia Untukku ::

Before tuh kite nak tanye laaaaa..dashboard blog ade problem ker???..nape dr td kite duk nak tgk smp la nie xleh nak tgk ape2???..mcm mana i'olls nak terjah blog u'olls kalau xleh bukak???..is it dashboard kite je yg problem or u'olls pun sama jugak???...hurmmmm..(ayat kelam kelibut je kan..kuikuikui)..

Nak cite psl mek tembun la...rindu lak kat mek sorang nie..tgh scroll2 henpon tetibe terjumpa gambau nie..
*maafkan muke tanpa makeup saya (kecuali eyeliner)*

alaaa, gambau nie la..yg mana friend ngan kite kat FB mesti dh tgk kan..kan kan kan kan..kalau ade yg xleh tgk tuh maknenye kite dh block die dr tgk semua gambau2 ngan post2 kite..hehe..mommy and dotter moment..kite suke gambau nie sbb muke mek tembun tuh senyum, alahhhaaaaiii, bisa gugur jantung mommy..suweet ngat tenyum baby mommy nieh..tp takat tuh je la senyum gitu..pastu dh xnk dh..ditolak2nye tgn kite tunjuk protes bile kite nak snap lg..

Peel mek kite sorang nie..
 haaaaaaaa, moncong xhengat..time nie mek tembun nie nak menyembur..tuh yg moncong2 molot tuh..kapit molot tuh kang tau laaaaaa..

Mesti pelik kan rambut qisya gitu..hahahaha..kite nak letak minyak..pastu saje2 je wat rambut spiky spiky..dh mcm dak punk dh..huahuahuahuahua..biasalah u'ollssss..anak aiii nie rambut kurang..so terpaksa la letak minyak kasik lebat skit..ngeeeeee..agaknye sbb mak pak mek tembun pun time kecik jenis rambut segan nak tumbuh kut..tuh yg smp ke anak pun rambut segan nak tumbuh...;))))
suke nau wat mulut gitu..suke nau menyembur2..gigit molot kang..haaaa haaaa, mommy dh lama geram dh nie..

Kecik2 wat molot gitu comel la jugak nengoknye..cer kalau org tua yg wat gitu..bughoknye lahaiiiiii...hahahahahaha..

6 comments:

  1. ya ampunnnnn.... untie dh pengsan bgn 1-x tgk mulut awk tu dik non...
    ni mmg sah time mumy awk ngdg dia suke wat muke gitu ..

    ReplyDelete
  2. mungkin la kot sya..ni pon doh refresh bebanyak kali tak mendapat jugak..

    alahai qisya, geram betol nengoknya..

    ReplyDelete
  3. klu budak kecik buat nak menyembur kan..
    klu org tua buat..nak kena penampor..haha~gurau saje...
    Alamak..mane rambut qisya..hihi~tak ape2..klu selalu boh minyak nant..
    cepat la tumbuh..mudah2 han..:)

    ReplyDelete
  4. apsal la mek tembun tu suka buat mulut camtu...duck face ke apa?

    ReplyDelete
  5. iya kot dashboard tu.. aku lawat link kt blog jer..

    pakai lah bju gigirl kat mek tembun..aku sukalah tgok bby perempuan lawa2 bajunya..
    ishk ni i rasa nk beranak lg..

    ReplyDelete
  6. suke benau die buat duck face tuh..adoiii geram tau

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...