Thursday, August 7, 2014

:: Wajah "Nyawa" Saya Sakit ::

Day 2..still on EL..mek tembun xsihat lg..ya Allah KAU sembuhkanlah anakku ya Allah..;(

Kesian sgt tgk die..mata kuyu jer..n plus bintik2 kat bdn mek makin banyak, makin merah..siap ade yg timbul2 dh..nak melepet ngan mommy jer..main2 gelak2 kejap pastu smbg moody..give back my old baby gurl plishhh!!!..baby mommy yg suke senyum..yg senyum die tuh boleh buat mommy melting sgt!!!..
Eeiii geramnyeee!!..

Bile mek sakit, mmg nmpk sgt sakit..
Tgh makan pun mulut muncung je..
Baru duduk kat babychair dh merengek3 mintak diangkat..
Alaaaa sian..
Bakpo muko gitu mek..marah bebeno tuh..hahahaah..time nie nenek dtg umah..kemain lg die ngan nenek..dr dalam dgr suara nenek kat gate menggelepar qisya..

Bile nenek jenguk dr grill menggepak2 nak nenek amek..bile nenek nak masuk umah terus nangis beria sbb nenek xamek die..selagi nenek xamek selagi tuh la meraung..menitis2 air mata nangis..haloh haloh..
Bile mek sakit, badan pun dh susut..bile dukung terasa ringan..bile ringan badan tuh terasa mcm pjg pulak die..smp pjg ngan bantal kat sofa..hahahahaha..berat qisya last timbang time kat spital isnin lps adalah 8kg..

Sian baby mommy..get well soon hokeyh!!!..nak transfer gambo2 ostolia dr camera pun xde mood..apatah lg nak up entry psl ostolia..tunggu qisya sihat dulu okayh..;)))))


10 comments:

  1. semoga cepat sembuh ye sayang.
    cutenya dia pakai tudung tu :)

    ReplyDelete
  2. qisya sayang..get well soon dear!!!

    ReplyDelete
  3. Oh... kalau ada yg timbul-timbul tu betullah agaknya kena chicken pox Falsya. Kesiannya.... mesti kena sapu dgn calamine lotion yg pink tu kalau pergi jumpa doktor.

    Moga cepat sembuhlah...

    ReplyDelete
  4. alahaiii sayang..semoga cepat sembuh!

    ReplyDelete
  5. demam nak beralih bulan kot ni...
    gws qisya...
    mummy tak sabo nak berjalan raya kutip duit raya utk qisya tu hehehe

    ReplyDelete
  6. ciannn .. budk2 nak beso mmg akan dmm le jwp nye, lg plak tah2 dia nk berjln kut...

    ReplyDelete
  7. syafakillah. moga cepat sihat dear qisya.

    ReplyDelete
  8. Alololo...siannya mek tembun ni. Smoga cpt sembuh sayang.

    ReplyDelete
  9. mmg sedey bila tgk anak2 tak sihat kan....sayu je hati ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...