Thursday, August 7, 2014

:: Betul La Kate Nad ::

Tq tq utk yg mendoakan supaya qisya sihat2 hendaknye..ewahhh hendaknyeee..ahahaha..alhamdulillah mek tembun dh beransur okayh..mungkin betul la ckp nad maybe, maybe qisya demam sbb nak beralih bulan..

Coz today qisya turnssssss 9months..owh my!!...cptnye masa berlalu..
Bgn2 je die perkosah shades daddy die..patah shades daddy, mommy xtau qisya..
Peel mek tembun skang, bile kite kemas toys die, nnt die akan pandang then menggelupur mengensot gie kat toys die pastu kecah2 balik toys die then terus mengensot gie tmpt lain balik..grrrr!!!..
Takut ngan polar bear..
Skang nie dh boleh berdiri ngan sendrinye..dh almost a month gak la boleh berdiri sendri..tp bile berdiri, xreti mcm mana nak landing balik..

And guess what???..qisya blum merangkak and blum boleh duduk sendri lagi..kalau kite dudukkan mmg dh boleh dh..dh kuat dh..tp akan statik je la gitu..xreti lg mcm mana nak henyak bdn bg meniarap blk..kalau dh boring duduk, die akan merengek, menangis suruh org betulkan..

Mmg xleh langsung nmpk stering kete..mengekek2..mulalah berckp2 dlm bahasa die..hahahaha..

Kite suke ckp 'hamboiiii' kat die tau..n skang nie die dh pandai mocking kite balik..bile kite 'hamboiii' kan die, die akan balas, 'ooooooo ooohhh'..sama nada ngan 'hamboiii' kite..gerammmm jer..

Nak cite progress die mmg byk la..10entry xabis..okayh kite tipu..hahaha..yg penting skang nie baby gurl kite dh 9months u'olllssssssss..mommy and daddy loves u sayang!!!..

13 comments:

  1. Ha'ahh kalau bealih bulan ada jer x kena kt mn2. Tembun dh ada gg ka blom?

    ReplyDelete
  2. Skjp je qisya besar...
    Alhmdulillah..
    Aish pun xsihat ni..huhu
    Smlm muntah2 kul 11 bawak klinik..
    Hari ni dedar

    ReplyDelete
  3. geram si gebusss pandai berdiri dah nak pandaibjalan tu..cepat tu, Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  4. haha, kan kan.. qisya beralih bulan..makin panjang la akal dia..bab kemas toys pastu sepahkan balik tu amboiiii kemain lagi dia ye hehehehe.... rasanya qisya ni byk skip ni..mesti trus berjalan n berlari, hehhe...

    ReplyDelete
  5. demam nak adik kut???larikkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  6. anak dare memang suka kecah barang...tggu besar sikit ok...stress kita dibuatnya...kihkihhh

    qisya budak baik ok...:)

    ReplyDelete
  7. hihi~Alhamdulillah...
    hambooooiiiiiii qisyyyyaaaa......hihihi

    ReplyDelete
  8. Demam nk buat ketja tu...sure nanti sekali sederap dia dpt...

    ReplyDelete
  9. qisyaa.... irshad pun gitu..leh berdiri.. bertatih pegang tiang ke sofa ke..tapi tak pandai merangkak..n duduk pun statikk aja.. hahaha

    dah kata kembarrrr sama plak depa dua niiii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...