Tuesday, August 12, 2014

:: Xpernah Nak Puas ::

Mlm semlm we'ollssss makan western u'ollsssss..kengkonon nak diet la laki bini..kengkonon laaaaa..kite berazam nak turunkan lagi berat badan..walaupun skang ramai je yg ckp xyah nak kurus lagi dh sbb kite dh kurus laaaa, walaupun ade a few yg kate bdn kite nmpk mcm org xpenah beranak la ape la..smp ade yg lupe, "ehhhh, u penah mengandung ke?..ehh aah la i lupe..last year kan"..astagaaaa..sape yg putus urat ingatan nie..ahahaha..

Tpppp kite ttp nak turun kan jugak..bawak bertenang bawak bertenang!!!..all my haters jgn nak juihkan mulut lg..kihkihkih.. org2 yg kate begitu sebenarnye adalah org2 yg baru kenal n xpenah tgk kite time kite kurus..semua tgk kite waktu bdn kite tgh berisi..dan skang dieorg tgk kite dh kecik skit dr berisi..tp bile org2 yg dh kenal lama n yg dh penah tgk kite time kite kurus, semua kate kite gumukkkkk...sobbsssss..ini tidak boleh biarkan!!..i have to do something!!..ewahhhh..walaupun kite masih boleh pakai baju kurung moden time kite wat 5 thn lps (yeayyyy!!..happy happy!!), tp ttp gak nak bg turun lg..ehh baju tuh sebelum kite ngan mok mok together2 lg tau..baju time mok mok tgh nak mengayat..ecececehhh!!..

Tuh la manusia..xpenah nak puas..ngeeeeee..

Sooo semlmmm, kiteorg makan,
 iinniiiiii...daging tuh kiteorg beli yg market yg dh siap marinated..sedapppp okayh..daging lembutttt..
siap caesar salad lagi u'olls..caesar salad punye dressing kite letak yg Heinz punye salad cream..sedap jugak laaa salad cream Heinz..kite makan sekeping je daging..mok mok makan 4 keping..alahhhhh daging je pun..ape la sgttt takat daging..bg mok mok celah gigi die je tuh..ahahaha..tp mashed potato tuh mek tembun yg abiskan..kiteorg amek skit2 je..itupun xcukup..bile abis mashed potato, mengamuk2 qisya nak lg..mommy wat mashed potato sedap nyeah mek..kihkihkihkih..

11 comments:

  1. sedap la tu ye qisya, sampai tak cukup hehe...
    nyumnyum tgk daging tu...terliur makcik pepagi ni hehe

    ReplyDelete
  2. aduiiiii sedap nyer makanan ituuu..huwaaa...

    ReplyDelete
  3. Stended la tu Pasya, mulut je nak kurus tp kalau mai menu depan mata.. hancusss

    Tapi U tetap kurus compare than me dear, mayb U gemoks sikit dari sebelom ni, tapi cheq gumuk banyak..huwaaaa.. bukan sikit tapi banyaaaaaaakkkkk kilo..hohoohoh

    ReplyDelete
  4. mengiurkan sya..dah la perot tengah kriuk kriuk ni..tunggu masa jer nak mencekik..

    ReplyDelete
  5. wah macam makan kat victoria secret..hahahhahha

    ReplyDelete
  6. ni kire menu abis diet lew ni yew....

    meletopppp menu

    ReplyDelete
  7. Oh... kalau macam ini senang boleh bagi mashed potato aje kat Qisya.
    Kenang pun kenyang...

    ReplyDelete
  8. Daging kamben ker tu. Sedapnya..

    ReplyDelete
  9. sedap sgt le tu smpi mek tembun x cukup2 mkn mashed potato ye...

    ReplyDelete
  10. makanan sdo mcm.nih memg xkn puas

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...