Thursday, August 14, 2014

:: Ustazah Mek ::

Arinie kite nak tepek byk2 gambo ustazah mek..mek mana???..ala mek tembun i'ollsss la u'ollsss...nama mek tembun kat qisya dh melekat dh..asal jmp sape2 yg kenal2 kalau panggil qisya mesti, mek tembun, mek embun or mek..ahahahaha..bukan kawan2 kite je..dak2 opis mok mok pun duk panggil gitu..kihkihkih...i'olls okayh je u'ollss..nak panggil ape panggil la janji xde panggil panggilan yg xelok..kan kan kan..ngeeee..
 maafkanlah kebajuan ustazah mek ye..atas tutp bawah nganga..nmpk perut muncit ngan peha yg mmg mengundang kegeraman utk digigit..alaaahhh, kate pun baby..xtau ape lagi..ape yg kat kepala tuh pun xtau ape..yg ustazah mek tau, rimas!! rimas!! rimas!!..berapa kali cobaan ustazah mek mak tarik tudung tuh..terpaksa mommy rasuah ngan ipad..hahaha..
 happy ye ustazah mek..ibu nana kate senyuman ustazah mek mahal..ssh nak senyum..tp kalau ari2 duk mengadap ustazah mek nie, baru ibu nana tau betapa murahnye senyuman ustazah mek..wakakaka..
 ishhh ustazah mek ustazah mek..serious geram gile..even tgk gambo pun gigi boleh jd ngilu nak gigit..tunggu tau tunggu tau..
 khusyuk sgt tuh ustazah mek..

 ustazah mek gile iklan..asal iklan je, kalau tgh wat bende lain mesti akan stop..
even tgh tido pun kalau tetibe iklan kuar kat tv mesti terjaga..
 mommy sebuk nak amek gambo, anak sebuk nak tgk iklan..terkalih2 kepala anak..
mommy loves u baby mommy!!!!..
every night kalau nak tido mmg gitu la pesyen nye..nmpk x air mata kat ujung2 mata tuh...itu sbb kite tarik tgn kite sbb nak betulkan position tido die..bile tarik tgn tuh yg die menangis tuh..bile letak tgn balik bg, bile mek tembun dpt pegang je tgn kite terus senyap..diusap2, dicubit2, diramas2..itu la habit qisya smpppp la die lena..

Penah kite tukar tgn ngan mok mok..xjadi u'ollssss..menangissss jeee..sbb mek tau bukan tgn mommy die..ingat sbb tgn daddy die besau ke or byk bulu tgn ke ape ke..kihkihkih..tp bile kak long wat gitu pun die tau hokeyh..xjalan jugak..kene gak tgn mommy baru boleh lena..

9 comments:

  1. comeyyyy
    ala suwitttnya nak pegang tgn mommy ;)

    ReplyDelete
  2. alala..tomey nyer la ustazah qisya nie yea..
    ini klu jadi ustazah aunt nie..silap2 abis aunt cubit pipi yg gebu nie...

    ReplyDelete
  3. dier pandai rasa dah sya..tu yang takleh tukar tangan lain..
    seksi la ustazah ni..

    ReplyDelete
  4. amboiii mek dah ler comeyy manje pulak tu..meh sini aunty kiss bnyk2!

    ReplyDelete
  5. boleh propose mek jadik model tudong pareedahhh la lepas ni...hahaha

    ReplyDelete
  6. Ada sense sebab itu tukar tangan siapa pun boleh tahu
    Baby memang bijak bab ini. Mata terpejam pun dia tahu tau...
    Geramlah kakak tengok - comel sangat:)

    ReplyDelete
  7. Cute...comel sgt2.....hihihi.....

    ReplyDelete
  8. alololooloo mekkkk cumey beno nihhh.. ngada tau nak tgn.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...