Saturday, August 9, 2014

:: Ssh Tau Nak Carik Shades Bile Idung Pesek ::

Bile mempunyai hidung yg pesek dan tidak mempunyai batang idung, mmg ssh nak carik shades yg sesuai utk muke..who's with me?? (yg mana mempunyai idung yg pesek la kut yg akan menggangguk..kihkihkih)..nasib baik la mata i'ollssss xmemerlukan lg "2 mata"..kalau x, mmg lg pening pala nak mencarik spec mata yg sesuai utk muke..alhamdulillah kite masih lg mempunyai sepasang mata yg sihat..

Kite xmengeluh tau malahan kite bersyukur ngan setiap kurniaan/ciptaan Allah pada kite..bak kate kak nonie laa, nak lukis idung kite paling senang..idung kite comel hokeyh..bahahahahah..kalau u'ollsss nak muntah ijo jgn lupe ajak kite skali nyeah..sbb kite mcm nak join skali u'ollsss muntah ijo..wakakakakaka..

Elehhhh, idung pesek nie la yg satu masa dulu penah menjadi pujaan hati ramai jejakassss jejakasss tau..termasuk la mok mok..kalau x, xkan la smp 9thn perasaan tuh ttp ade..auwwww!!!..ailebiu domok!!!..

Kalau nak beli shades mmg xsah la kalau xmasuk 10kedai cermin mata..idung special mcm kite nie mmg kene la masuk byk kedai...kihkihkih..sbb tuh bile dh dpt shades yg berkenan dihati mesti kite beli..ehhh bukan kite tp mok mok yg belikan..huahuahuahua..

Sebelum raya itu hari mok mok nak beli shades baru..bile dh smp kat kedai cermin mata, die belek2 shades..pastu tetibe mok mok offer.."u pilih la mana u nak..ade yg berkenan x?"..whattttt???..say whattt????...apalagassss mmg terus cargas la membelek2 shades..

Setelah ditry segala macam design segala mcm brand, akhirnya yg menjadi pilihan hati ini adalah,
Iniiiiiiiiiiii..i lurve  my new shades!!!..lurve the frame!!!..santekkkk!!..brand dan rege xyah mention la nyeah..biarlah rahsia..yg mana shades loversss tau la kut..yg mana xtau tuh teruskan berteka teki..ahahahhaa..
Hehe..
Tp shades kite yg lama nie ttp kite sayang..

"Org pakai spec sangkut kat hidung..yg u sangkut kat pipi kenapa..ahahahah"..bengong kan mok mok..kene bahan mmg selalu dh..smp jd xheran dh kite..sbb idung kite pesek, pipi kite tembam..kalau pakai shades mmg sah2 la akan stuck kat pipi..pipi tuh mmg xleh nam wat ape la..sejak azali gitu..bdn kurus mcm mana pun tp pipi ttp maintain..ahahaha..

Tips utk mencarik shades yg sesuai utk idung pesek dan xde batang idung mcm kite nie adalah carik shades yg beso2..baru kene ngan muke..hihihi.

3 comments:

  1. Sib baik akak senang cari shades...huhu..hidung terkebih mancung kan...haha

    ReplyDelete
  2. aku punn...dah la pakai spek..huaaa seriuss payah nak cari shades

    ReplyDelete
  3. huhuhu...tuh lah keistimewaan sya tau

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...