Monday, August 25, 2014

:: Ketot Je Sebenarnye ::

little family of mine..

Nmpk x paras tinggi kite ngan mok mok takat mana..yg mana kenal mok mok n yg mana tau mok mok tinggi mana, mesti mcm ckp, "elehhhh, ketot je bini si iwan nie..xde la tinggi mana pun..aku lg tinggi"..kalau ade yg berkata gitu, i assumed itu adalah kata2 yg akan kuau dr mulut or hati my haters la kut..mana la tau kan tetibe ex gf mok mok ke, ex scandalllll mok mok ke, ex secret admire mok mok ke ade yg duk jd stalker blog kite nie..ehhhh, kihkihkih..

Kite xde la tinggi and xde la rendah nau..just nice utk ketinggian org Asia je..ecececeh..ahahaha..nak wat mcm mana u'olls..dh jodoh i'olls kawen ngan lelaki yg tinggi..6 kaki berapa tah mok mok..kalau kite berdiri sebelah mok mok without pakai heels mmg paras2 bahu mok mok je kite nie..sbb tuh la i'olls nmpk ketot u'olls..somi aii tinggi nau..terserlah keketotan aiiiii..huahuahuahua..

Sbb mok mok kutuk kiteeee, kiteee pao mok mok..muahahaha..kite pao mok mok wedges C&K..kihkihkih..haaaaaa, tuh la sape suruh kutuk i ketot lg..kan dh kene belikan kasut tinggi2 utk i..nak pakai heel ke stiletto ke mmg xmampu dh mak nie u'olls..bile dh ade anak nie, dh xde istilah, biar seksa asal bergaya..ehh, mmg dr dulu xde istilah gitu dlm hidup kite..cume kadang tuh tergedik2 nak pakai pastu end up beli flat shoe sbb kaki sakit..bengang je mok mok..hihihihihi..
kite suke wedges nie..yg penting, flat, xsakit kaki tp tinggi..dan yg penting lagiii, bile pakai wedges nie dh xterserlah keketotan kite bile berdiri sebelah mok mok..kihkihkih..beria kite nak wedges nie sbb kite nie bile dh berkenan mmg kalau boleh nak jugak nak jugak..tp nak kuau duit sendri sayang..kalau berpuluh2 gagah lagik la kirenye nak bukak purse sendri..tp kalau dh lebih dr 50hengget mcm hurmmmmm..terus ngendeng2 ngan mok mok mintak top-up..huahuahua..

Ayat cliche kite bile tetibe terbekenan brg,
binik, "domok, pinjam dulu duit u nyeah..nnt gaji i bayau"
lakik, "hurmmm, xyah laaaa..nnt kang kalau dh bg kat i, duit gaji u dh abis, end up mintak kat i jugak"

Yessss!!!..wakakakakakakakka..sayang domok!!..

Alaaaaa lgpun time beli tuh nak raya..kire kasut raya laaaa tuhhhh..mok mok kate,
lakik, "tolak duit raya u tahun nie..kasut ngan shades tuh..tolak duit raya.."
binik, "haaaaaaa, aaalaaaaaaaaaa, (dgn nada yg perlahan)..sobssssss"
lakik, "xde alaaa alaaaa nyeah..itu saje dh RM*** tau..
kire duit raya la tuh..hoiii byk tuh u raya u.."
binik, "alaaaaaaa, hurmmm, okayhhhh laaaaa.."

Tp bile raya, lps salam2 peluk cium semua tetibe mok mok kuaukan sampul duit raya SSM kaler pepel yg kite rase setiap tahun design sama cume tukau kaler je..senang ye keje org tuh..pening duk nak pilih kaler jer..xyah nak pening pikir design.."kreatiffff sssggtttt"..wakakakaka..bile tgk dlm sampul terus senyum blk smp tinge..wahwahwahwah..mmg teghok betul pangai binik irwan nie..

Bile kene kutuk ngan mok mok, kene tang time asyik nak sentap je, mmg moncong pjg sedepa la kan..
binik, "ye laaa, i tau la pendek..xtinggi..nape xcrk yg tinggi2..
(berani la buat betul2..i xbg jmp anak smp bebile)..
lakik, "sbb u pendek la i pilih u..hahahaha (pastu gelak jahat)"
binik, "huuuuuhhhhh..gie gie gie crk yg tinggi2..
lakik, "tp u kan tinggiiiiii..tinggi budi pekerti..hahahaha"
binik, "bengong je"

hahahahahahha...haishhhh sabau je la dpt lakik gitu..ahahahahha..

10 comments:

  1. Ada untungnya Falsya sebab dah macam comel sangat bila berdua macam tu.
    Tinggi betul daddy Qisya ye... so tak mahu nampak ketot pakai heels /wedges yg tinggilah ye:)

    ReplyDelete
  2. Tak per.. Klu kecik la comei.. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. hahahaha.....sama la kiter petite ajek!Rendah giler kor....

    ReplyDelete
  4. itu bukan ketot namanya...itu comel...hehhee

    ReplyDelete
  5. ketot nya..haha..
    sblm ni tgok gmbr mcm besar..hahah..

    xpe falsya...yg penting comel lote..:)
    untung tau..kasut heel lawa2..akuu yg dah tinggi, dpat laki yg x berapa tinggi ni..idok peluang nak pakai heel..huhuu..
    mcm era fazira nga awie plk..

    ReplyDelete
  6. High 5 lah. Daku pon petite gak. Mendongak lah klo nak bercakap ngan en somi.

    ReplyDelete
  7. bkn awk ketot la .. en domok awk tu yg tinggi benor..

    ReplyDelete
  8. kecik2 comel dehh

    dik akk pun suke pakai wedges je skrg nie .. entah

    ke sebab kitee dah mak2 ahahhaha

    ReplyDelete
  9. alolo sweet aje...ketot itu comel u know

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...