Wednesday, August 20, 2014

:: Bile Mek Naik Syekh ::

Kalau dulu qisya xleh dgr lagu..mesti bergoyang2 bdn menari..ye la kat umah nenek die byk cikgu2 yg duk ngajau nari..skang nie xyah ade lagu pun jadik die nak menari..apatah lg kalau dgr lagu..kadang tuh smp lenguh2 tgn pegang sbb qisya asyik la duk nak menari jer..kiri kanan kiri kanan..ade satu mlm tuh kite ngan mok mok tgh dinner..letak la die dlm baby chair die..sekali xtau kenapa tetibe naik syekh mek tembun kite yg sorang tuh..xde angin xde ribut tetibe je duk goyang2kan badan die u'olls..

u'olls boleh view x video2 kat bawah nie..
video
part 1
video
part 2
Tergelak2 kite tau..smp terkalih2 kusi dibuatnye..kuat gak la die hayun badan die smp nak masuk tempat daddy die punye kusi dah..ishhh..pastu sendri pening..ahaha..

Mana la nenek xletih..bile letak nangis..bile angkat asyik duk nak menghayun badan je..

7 comments:

  1. mmg gaya naik sheikh ni..hahahhaha

    ReplyDelete
  2. Uhh.... dah makin ligat Qisya ni.
    Tengok muka senyum dia pun tahu punyalah dia suka..

    ReplyDelete
  3. hihiii....
    hepi sgt mek menari kan....
    nti mek dh besar tjk video ni tau.. sure dia pon nk tergelak tgk diri sndrik hehhee

    ReplyDelete
  4. semput nenek ngan qisya nih..hehehe..dah la badan semangat..

    ReplyDelete
  5. wahhh... nari fesen ayun badan dah qisya nih... klu bole jalan lagi ligat menari...hihiii...qisya2...momey sgt...

    ReplyDelete
  6. hihihi~ini klu pandai berjalan nie..lagi penat nenek nyer..hihihi~qisya..qisya..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...